<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri

Pirosti

14 octombrie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente coca:

– 3 oua;
– 1 pahar cu lapte;
– 40 g unt;
– un cub drojdie;
– un praf de sare;
– 1 lingurita zahar;
– faina.

Ingrediente umplutura:

– 250 g carne tocata (vita);
– 1 ceapa;
– 50 g unt;
– 2 linguri smantana;
– 1 ou;
– 200 g ulei
– sare, piper dupa gust;

 

Mod de preparare umplutura:
Se pune untul intr-o tigaie incinsa si se adauga ceapa mai intai. Dupa aceea se adauga uleiul si se pun: carnea tocata, oul, sarea, piperul. Se lasa sa se prajeasca putin, apoi se adauga smantana.

 

Mod de preparare coca:

Se amesteca drojdia faramitata cu zaharul topit in doua linguri de lapte si o lingura de faina si se lasa sa creasca. Apoi se adauga ouale, restul de lapte, untul topit, sare si faina pana se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa se “odihneasca” aproximativ 30 de minute. Apoi se intinde o foaie din care se taie cerculete cu paharul, se umple cu o cantitate potrivita de compozitie, si se adauga deasupra alt cerculet. Cele doua se lipesc pe margini prin apasare cu ajutorul unei furculite. Se lasa in ulei pana se rumenesc.

 

Vino sa vezi si sute de alte retete din care sa te inspiri cand prepari bunatati pentru familia ta! Te asteptam aici: Retete sanatoase.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (2)

  1. claudia79 spune:

    interesanta reteta nu stiam de ea

  2. claudia79 spune:

    nu am auzit

Comenteaza