Ultimele

Piftie de porc

Retetele tale » Piftie de porc
Piftie de porc

Acum ca a venit frigul, merge de minune o Piftie de porc. Iata cum se prepara!

 

Ingrediente Piftie de porc

2 picioare de porc

jumatate de capatana de porc

2 rasol de porc

2 morcovi

1 ceapa

1 pastarnac

10 catei de usturoi

 

 

Mod de preparare Piftie de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele, capu, rasolul. Se pun intr-o oala mare si se umpla oala cu apa. Se pun si legumele in oala. Se lasa la fiert la foc potrivit. Se spumeaza. Se fierb pana carnea se desface usor de pe oase.

Se scot oasele si se asaza carnea pe fundul unor castronase. Se piseaza usturoiul si se pune  in zeama din oala. Dupa 10 min se strecoara si se pune zeama in farfurie peste carne. Se lasa la rece sa se intareasca. Pofta buna

Cuvinte cheie:
Data articol: noiembrie 25, 2018