<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri

Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume

02 februarie 2011, , Vizualizări:

 

Va propun acum o alta alternativa la clasicul snitel sau friptura de piept de pui sau curcan, la care am ajuns pornind chiar de la 2 bucati de piept de curcan pregatite pentru snitele.

INGREDIENTE

 

Avem nevoie de :

carne de pui/curcan asezonata cu sare si piper si pregatita ca si pentru snitel,

putina branza mozzarella,

o ciuperca champinion taiata cubulete,

o mana de ardei taiat julienne ( eu am avut o combinatie de mai multe culori) ,

o lingura de ulei de masline,

100 ml apa,

50 ml vin alb,

2 linguri de piure de tomate ( eu am pus un piure cu aroma de busuioc) ,

o frunza de dafin,

boabe de piper intregi.

 

MOD DE PREPARARE

 Intindem bucatile de carne si le suprapunem ca sa avem o bucata mare si plata. Asezam peste ea legumele in strat subtire si punem mozzarela la un capat .

    Rulam cu grija si asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste amestecul facut din apa, vin, piure de rosii, ulei de masline, putina sare. Adaugam o frunza sau doua de dafin si presaram peste boabe de piper.

  Lasam la cuptor la 210 grade 15 minute cu vasul acoperit si inca 15-25 cu el descoperit sa scada apa si sa se rumeneasca carneaCand e rumenita bine carnea se scoate pe o farfurie cu putin sos .

   Se taie cu un cutit foarte  bine ascutit si se serveste calda, eu am acompaniat cu niste cartofi fierti in abur si rumeniti apoi putin la cuptor

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (6)

  1. claudia79 spune:

    arata delicios o reteta care merita incercata

  2. claudia79 spune:

    foarte buna pentru craciun

  3. claudia79 spune:

    MI SA FACUT POFTA

  4. claudia79 spune:

    arata superb

  5. claudia79 spune:

    arata minunat vrau si eu

  6. mamicadepuiut spune:

    pieptul de curcan e in general sec dar in acest caz….

Comenteaza