Va prezentam o reteta deosebiata: Budinca cu piept de curcan.
Eu am sa fac anul asta o piftie de curcan, nu am mai incercat pana acum, si vreau anul acesta sa lasam carnea de porc, in afara de sarmalute si sa mai incercam ceva diferit.
Iata o tarta apetisanta, ideala pentru masa in familie: Tarta ratatouille.
Cartofii se taie in jumatate, se cresteaza pe partea de sus (se coc mai repede asa), se presara sare si piper si se ung cu ulei, dupa care se dau la cuptor. Sunt gata repede, la final, cat sunt inca fierbinti, se pune pe ei cascaval.
Iata o reteta aspectuoasa de Rulouri de pizza in aluat foietaj. Pot fi o alternativa pentru gustarea de la birou.
Va propunem o reteta delicioasa si foarte simplu de facut: chifetelute de legume.
O salata de icre este numai buna pentru masa de Revelion. Noi va recomandam o reteta cu icre de stiuca.
Va recomandam un aperitiv cu care veti face furori: Rulouri de stiuca cu legume in aspic.
Iata o reteta traditionala de preparare a carnatilor de casa sosita din Moldova; ingredientele sunt controlate de noi, punem in carnati produse pe care le stim si le vedem si putem servi la masa de Craciun un preparat traditional fara aditivi alimentari din comert.
Iata o apetisanta reteta de Muschiulet impanat.
Ce ziceti de o asa reteta-apertitiv? Arata minunat traistuta lui Mos Craciun. Numai buna pentru mesele de sarbatoare.
Acest desert numit si Asure este un preparat traditional turcesc. Poate fi folosit si de Sarbatori ca sa impresionati musafirii.
Va recomandam o reteta de salata de boeuf, ideala pentru o masa de sarbatoare.
Prieteni dragi, stim ca traditia pune pe platoul aperitivelor de Sarbatori toba, caltabos, slaninute si carnaciori afumati. Dar pentru cei care doresc o variatie, eu va propun un aperitiv spectaculos, mereu apreciat la orice masa, traditionala sau nu, de Sarbatori sau nu, in familie sau nu.
Iata o reteta deosebita pentru Sarbatori: Creier speciall.