<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri

Inele de ceapa

13 octombrie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:
– 2 cani de faina;
– un praf de sare dupa gust;
– un ou;
– 1 ½ cana cu lapte caldut;
– 4 -5 linguri de ulei.

Mod de preparare:

Se spala si se taie rondele ceapa.

Se pun faina si sarea intr-o farfurie mai mare si se amesteca putin.

Se dau rondele de ceapa prin amestecul de faina si sare.

Faina care mai ramane in farfurie se amesteca separat cu oul si laptele pana se obtine o consistenta cremoasa.

Se dau rondelele prin acest amestec, dupa care se pun pe un gratar pentru a se scurge restul de compozitie de pe ele.

Daca se scurge mai mult sos decat am dori, repetam operatiunea.

Se incinge separat intr-o tigaie uleiul si se pun inelele.

Se tin aproximativ 5-7 minute sau pana se rumenesc bine.

Se servesc calde cu ketchup sau sos tzatziki.

 

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (5)

  1. claudia79 spune:

    interesanta reteta arata foarte bine ceapa

  2. claudia79 spune:

    mi sa facut pofta super reteta

  3. claudia79 spune:

    AS MINCA SI EU

  4. claudia79 spune:

    au iesit foarte frumos

  5. 27ralu spune:

    Eu nu mananc ceapa niciodata,eventual in ceva ciorba,dar sa nu o vad.cred ca sunt bune inelele astea de ceapa.as fi curioasa daca mai au gust de ceapa.

Comenteaza