<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri

Icre de crap cu ceapa

13 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

1 lingura cu icre crap

cateva picaturi de lamaie

miezul de la o felie de paine

200 ml ulei

o ceapa

o rosie

sare daca mai este nevoie

 

Preparare:

Intr-un castron se amesteca icrele cu miezul de la felia de paine inmuiat in apa, apoi se pune uleiul putin cate putin. Cand s-a mai intarit se pune zeama de lamaie si sare dupa gust, apoi daca va place, ceapa taiata foarte marunt. se amesteca bine, apoi se orneaza cu rosie. pofta buna. poate fi servit la micul dejun

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (1)

  1. claudia79 spune:

    arata foarte bine reteta

Comenteaza