<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri

Cornuri gustoase cu sunca de pui

30 ianuarie 2011, , Vizualizări:

INGREDIENTE:

un pachet aluat de foietaj congelat                          
300 g cascaval
300 g sunca de pui
200g bacon,
sau daca avem se poate pune pastrama din piept de pui, jambon presat
 
PREPARARE:
Lasam la temperatura camerei sa se dezghete aluatul. Desfacem cele 2 foi, usor, pe masa de lucru presarata cu faina alba. Impartim totul in  mici triunghiuri, pe care le umplem cu cascaval, sunca, bacon, totul taiat in lung, feliute. Rulam, dam forma de cornuri, ungem neaparat cu ou si dam la foc puternic de la bun inceput.
In permanenta trebuie sa urmarim aluatul in cuptor, fara insa a deschide usa cuptorului!
Se topeste inauntru cascavalul si in combinatie cu baconul si sunca e o minunatie!

Sunt bune si reci.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (4)

  1. claudia79 spune:

    FOARTE BINE ARATA BUNE DE MINCAT

  2. claudia79 spune:

    super bune

  3. claudia79 spune:

    arata frumos

  4. claudia79 spune:

    felicitarii frumoase cornultete

Comenteaza