<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri

Bulgarasi

07 decembrie 2010, , Vizualizări:

Ingrediente

          500 grame branza proaspata de vaci

  • 50 grame unt
  • sare
  • o legatura marar
  • ridiche si masline pt ornat

 

Mod de preparare

se toaca mararul si se amesteca cu branza framantata in prealabil cu unt.se adauga sare dupa gust

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (8)

  1. krystyana84 spune:

    numai retete delicioase

  2. crinutz spune:

    BUDINCA:
    – pastele fierte, spalate in apa rece si scurse (poti folosi spaghete sau melcisori)
    – umplutura: prazul se caleste un pic in tigaie, se adauga ardeiul rosu facut cubulete mici (mai poti pune spanac sau brocoli fiert, marar, patrunjel), sunca de pui (poti sa o faci si cu ton din conserva daca vrei de peste, sau poti sa o faci cu piept de pui fiert/calit daca o faci pentru puiul mic), branza (sau cascaval), sare, piper si alte chestii de gust.
    – se amesteca intr-un castron mare pastele cu umplutura si cu oua, se pune in tava unsa cu unt si se da la cuptor la 150 de grade timp de vreo 30-40 de minute (pana se rumeneste deasupra).

  3. vio_dreams spune:

    Spaghetti cu piept de pui

    Ingrediente

    1 pachet spaghetti
    1 piept pui
    1/2 capatana usturoi
    300 gr suc rosii
    sare,piper
    oregano
    busuioc

    Mod de preparare

    Se pune apa la fiert cu un praf sare si o lingura ulei.Cand clocoteste se adauga spaghettele si sa lasa sa fiarba.Cand sun gata se scurg si se dau deoparte
    Se incinge putin ulei intr-o cratita si se pune pietul de pui taiat cubulete la prajit
    Cand e prajit pe jumatate se adauga usturoiul pisat si se lasa pana se aureste,apoi se stinge cu sucul de rosii.Eu am folosit sos pentru spaghetti facut de mine, dar iese f bun si cu suc de rosii.
    Se completeaza cu apa, se adauga sare piper si oregano si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul.
    Se pune o portie de spaghetti pe farfurie deasupra cateva linguri de sos si se poate servi.Sau se pot amesteca direct spaghettele cu sosul,depinde ce preferinte are fiecare.

  4. ioandir spune:

    Am sa incerc sa fac paste cu ton, daca nu le maninca fetita – am sa le maninc eu.Fetita mea e mica si momentan ii fac paste speciale pentru copii cu lapte sau adaugate in supa

  5. claudia79 spune:

    nu am facut niciodata

  6. asminasmin spune:

    simplu si bun

  7. claudia79 spune:

    as face cu brinza de burduf sint delicioase

  8. 27ralu spune:

    Doamne,ce frumos arata.parca sunt niste soricei.

Comenteaza