Ziua Copilului la Băneasa Shopping City

31 mai 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Kids Club la Baneasa Shopping City

Prilej de sărbătoare pentru copii la Băneasa Shopping City. Băneasa Kids Club împlineşte un an! Cu această ocazie, Shoppy este foarte fericit şi vrea să le mulţumească tuturor membrilor ce au luat parte alături de el la nemaiauzitele aventuri: au devenit împreună cercetaşi, au luptat împotriva piraţilor, s-au întors în timp – în epoca medievală, însoţiţi de cavaleri şi prinţese, au descoperit tradiţiile marţişorului şi multe multe altele.

Astfel, pentru că nu este loc mai potrivit unde sa îţi serbezi ziua de naştere, decât în mijlocul prietenilor, toţi membrii Băneasa Kids Club sunt aşteptaţi sâmbătă, 2 iunie, începând cu ora 10:00 sa îi ureze lui Shoppy „La mulţi ani!”.  Epika Lounge, situat la parterul Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City va deveni terenul nostru de joacă.

 

La aniversare vor participa numeroşi prieteni:

Hands on Education ne invită să ne transformăm în mini-arhitecţi şi să ii ajutăm să construiască şi să decoreze Castelul Veseliei.

Amicii de la German Dentist vor fi şi ei prezenţi şi ne vor invăţa cele mai utile lucruri despre cum sa ne spalam pe dinţişori corect, acum ca ne-am făcut mari.

Apoi, simpaticii prieteni de la Editura Mac-Mac, editura 100% verde, ne vor invita la o pezentare inedita a CD-urilor şi cărticelelor publicate pe hârtie reciclată! Bunul prieten SuperMac ne va povesti o gramadă de lucruri interesante  despre cum trebuie sa fim mai aproape de natură, despre cum trebuie să ocrotim copăceii şi să evitam poluarea aerului sau a apelor.

Înscrierea în Băneasa Kids Club este gratuită şi foarte simplă. Este suficient să completaţi formularul disponibil atât la birourile de informaţii din Băneasa Shopping City, cât şi online, pe www.baneasakidsclub.ro.

 

 

sfatulparintilor.ro - Dumbrava minunata

 

„Dumbrava minunată” se joacă la Grand Cinema Digiplex

Apoi, de la ora 12.00, la Grand Cinema Digiplex puteţi asista la piesa de teatru „Dumbrava minunată”. Celebra carte a lui Mihail Sadoveanu va fi transpusă într-un spectacol muzical, prezentat cu farmec şi umor de către actorii Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galaţi. Cu ocazia zilei copilului, cei mici se vor bucura să regăsească personajele întâlnite doar în cărţi. Lizuca Şi Patrocle, Zâna Închipuirii sau Regele Broaştelor, cu toţii vor prinde viaţă pe scena sălii Epika din Grand Cinema Digiplex.

Călătoria fantastică a Lizucăi către casa bunicilor, însoţită de prietenul ei credincios, Patrocle, este pusă în scenă de Izabela Oancea, care este atât regizor şi scenarist, cât şi actor. Din distribuţie, mai fac parte Luminiţa Vologa, Mitică Belciugan, Lucian Tatu, şi Mihail Anton, actori profesionişti ai Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galaţi. Actorii vor cânta şi vor dansa alături de copii, într-un spectacol plin de viaţă şi de culoare, pe muzica asigurată de Sorin Oancea.

 

Asociaţia Culturală Maria Domina aduce pe scenă această poveste de referinţă a copilăriei într-o piesă de teatru cu totul specială, parte a proiectului “Domini, Domini – Călătorie în Universul personajelor de basm”, ce are ca scop educarea copiilor şi cultivarea gustului lor pentru cultură şi pentru artă. Grand Cinema Digiplex prezintă pe 2 iunie acest spectacol inedit, în cadrul evenimentelor dedicate celor mici în luna iunie.

 

Piesa de teatru va avea o durată de 70 de minute, iar preţul unui bilet va fi de 20 de lei pentru copii şi de 15 lei pentru părinţi.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. ludovica spune:

    dragut

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu