We Are Family – amintiri din copilarie, de Ion Crea… pardon, de Mihaela Mirea - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

We Are Family – amintiri din copilarie, de Ion Crea… pardon, de Mihaela Mirea

21 aprilie 2016, , Vizualizări: ...

In 2014 ne-am casatorit. Si toata povestea nuntii noastre, in fotografie, am incredintat-o atunci Mihaelei Mirea. Ne-a placut atat de mult ce-a facut Mihaela, ce-a povestit ea despre noi si despre iubirea noastra, in imagini, incat azi, la doi ani de atunci, ne-am decis sa povestim noi despre ea. Fiindca trebuie neaparat s-o cunoasteti.

 

Mihaela are 31 de ani si este unul dintre cei mai talentati fotografi pe care noi i-am intalnit vreodata (si am intalnit vreo cativa, fiindca intamplarea face sa lucram intr-un domeniu in care colaborarea cu varii fotografi este obligatorie!). Intre noi si ea a fost un fel de dragoste la prima vedere: ne-am dat imediat seama ca vrem sa ne faca fotografiile de nunta si ca vrem sa-i incredintam amintirile noastre, dar si ale copiilor nostri, totodata.

 

Povestea nuntii noastre, asa cum a surprins-o Mihaela, a fost splendida, unica, spectaculoasa. Iar noi nu am fost singurii care am beneficiat de amintiri atat de frumoase ale celei mai importante zile din viata noastra de pana atunci. Au mai fost si altii ca noi. Altii care, la un an sau mai multi de la nunta, au devenit… parinti. J Si care si-au dorit amintiri si povesti in imagini la fel de frumoase si pentru copiii lor. Si au sunat-o tot pe Mihaela. Iar ea a creat, special pentru copiii nostri, We Are Family.

 

We Are Family este studioul in care Mihaela, impreuna cu surorile ei, Alexandra si Stefania, au gandit si creat totul cu mainile lor: decorurile special gandite pentru copiii nou nascuti, sau mai maricei, sunt de o delicatete uluitoare si sunt confectionate manual. Spectacolul oferit, astfel, e greu de inchipuit cu ochiul liber: trebuie sa vezi fotografiile care se nasc aici, amintirile copilului nostru, al tau, sau al lor. Pentru ca amintirile lor sunt, deocamdata, responsabilitatea noastra, noi am rugat-o pe Mihaela sa ne ajute sa le cream. Atunci cand vor fi mari si se vor uita peste ele, vor vedea… asta:

we are family

we are family

we are family

we are family

we are family

Dragi parinti, daca si voi vreti ca atunci cand va creste mare copilul vostru sa aiba cele mai frumoase amintiri din copilarie, surprinse in imagini, sunati-o pe Mihaela. Si mergeti la studioul ei, We Are Family. Pentru ca acolo le veti crea si pastra pentru toata viata voastra si va veti bucura de ele si atunci cand copiii vostri vor avea 40 de ani.

Informatii despre We Are Family si despre Mihaela, si ea mamica a doua fetite, gasiti aici.

 

Si inca ceva: are niste oferte senzationale de Pasti, ne-a spus noua! Grabiti-va sa le prindeti!

 

 

 

Oana si Gabi – posesorii celor mai frumoase amintiri in imagini.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu