Shop
Ultimele 100 de articole

Vino sa te distrezi cu activitatile preferate ale Doctoritei Plusica in evenimentul Disney de la Grand Cinema & More

10 septembrie 2015, , Vizualizări: ...
doctorita plusica

Duminica,13 septembrie, cei mai mici fani Disney Junior sunt invitati sa experimenteze activitatile preferate ale doctoritei Plusica. Incepand cu ora 16:00, copiii sunt asteptati in foaierul Grand Cinema & More, in zona de activitati a doctoritei Plusica, special pregatita pentru ei !

In spiritul si tematica serialului de animatie, copiii vor putea participa la diverse activitati preferate si de Doctorita Plusica insasi: vor colora, vor decora cu stickere stetoscopul medical, vor consulta papusile si se vor juca cu alimentele sanatoase pe o tabla magnetica!

Suprizele nu vor lipsi! Concursurile, premiile, entuziasmul si emotiile vor crea atmosfera de buna-dispozitie care insoteste toate evenimentele marca Disney Junior. Va asteptam cu drag in universul Doctoritei Plusica!

 

plusica

Prezentand particularitatile specifice povestilor Disney – fantezia si implinirea dorintelor – serialul animat pentru copii „Doctorita Plusica” de la Disney Junior reda povestea unei fetite grijulii, in varsta de sase ani, care poate vorbi cu animalele de plus si jucariile de care are grija in clinica sa pentru jucarii. Cand Plusica isi pune stetoscopul, se intampla ceva magic: jucariile, papusile si animalele de plus prind viata, iar ea poate comunica cu toate, inclusiv cu jucariile apartinand prietenilor ei si altor copii din cartier.

 

Fiecare episod contine doua povesti de 11 de minute in care Plusica si prietenii ei pun un diagnostic situatiei si au grija de jucariile in necaz. Personajele si temele prezentate sunt adresate tinerilor telespectatori si sunt concepute pentru a diminua spaimele copiilor cu privire la „ceea ce se intampla la vizita unui medic pentru a scoate o aschie”. Multe din povestiri abordeaza in mod direct tipurile de probleme cu care parintii se confrunta cu copiii lor atunci cand vine vorba de sanatate, igiena si ingrijire medicala.

Micii telespectatori o pot vedea pe „Doctorita Plusica” intr-un nou sezon, in fiecare zi, la Disney Junior, de la 8:20, 10:30 si 13:40 (mai putin in week-end).

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu