Shop

Unde merge in weekend? „Serile copiilor” la Teatrul National de Opereta Ion Dacian

14 octombrie 2011, , Vizualizări: ...
Sfatulparintilor: Serial copiilor la Teatrul National de Opereta Ion Dacian

Teatrul National de Opereta Ion Dacian va invita in fiecare sambata si duminica, incepand cu ora 19:00, la Serile copiilor, un serviciu special adresat spectatorilor parinti care pot veni la teatru insotiti de copii. In timp ce parintii se bucura de productiile teatrului, cei mici pot participa la unul dintre atelierele de creatie coordonate de artistii teatrului.
Atelierele „Serile copiilor” sunt adresate copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani, pentru a le oferi acestora acces la diverse fatete ale artei si creativitatii, stimulandu-le celor mici inventivitatea si increderea in sine si oferindu-le, in acelasi timp, un prim contact cu lumea spectacolul muzical. Atelierele sunt educative, insa concepute astfel incat sa fie si distractive pentru cei mici, captivandu-le atentia si incurajandu-i sa participe la activitati de creatie si exercitii de imaginatie.
 

Sambata 15 octombrie, ora 19:00, in timpul spectacolului „Liliacului”, copiii vostri pot participa la Atelier de dans clasic: Primii pasi de balet, sub indrumarea coordonatorilor Iulian Radoi si Madalina Mechenici, ambii balerini ai TNO. Copiii vor invata principalii pasi de balet, pozitia de reverence, precum si elemente de ritmicitate. In plus, copiii vor intra in contact si cu echipamentul specific unui balerin, poantele, costumatiile de spectacole, putand urmari, de asemenea, secvente din arhiva teatrului

Sfatulparintilor: Atelierele Serile copiilor la Teatrul National de Opereta Ion Dacian
 

Duminica, 16 octombrie, tot de la ora 19:00, in timpul spectacolului „Contesa Maritza”, se va desfasura Atelierul de muzica si joc traditional romanesc pe intelesul copiilor, sub indrumarea coordonatorilor Beatrice si Florin Iordan. Atelierul urmareste familiarizarea copiilor cu muzica si instrumentele traditionale romanesti, dar si cu dansul si cantecele traditionale. Intr-o atmosfera plina de cantec si veselie, copiii vor primi o scurta prezentare a instrumentelor traditionale (fluiere, caval, cobza, tambal etc), cu ajutorul carora vor realiza o poveste muzicala, insotita de teatru de umbre.

Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier. Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, tel. 021.313.63.48 si pe site-ul www.eventim.ro. Pretul unui bilet pentru copii este de 15 RON. Inscrierile se pot face la adresa de e-mail: ioana.schiau@opereta.ro. Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie la  numarul de telefon 0751.177.084 si pe blog-ul proiectului: www.cresteprinarta.blogspot.com.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (4)

 1. claudia79 spune:

  interesant articol va multumesc frumos

 2. claudia79 spune:

  TEATRUL ESTE FRUMOS

 3. asminasmin spune:

  INTERESANT

 4. claudia79 spune:

  minunat articolul

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu