Shop

Teatrul Ion Creanga din Bucuresti organizeaza un concurs de desene pentru copii

26 martie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - concurs desene copii

 

Teatrul Ion Creanga din Bucuresti organizeaza in parteneriat cu platforma educationala Dragoni.ro un concurs de desene pentru cei mici, intitulat Povestea primaverii.

Pot participa copiii cu varste de pana la 12 ani, cele mai interesante 5 desene urmand a fi premiate cu cate o invitatie dubla la premiera spectacolului Carolina si Poneiul si, din partea Dragoni.ro, cu un abonament pe o durata de 6 luni pentru jocurile de pe site, o mascota, un smart-kit si o sapca personalizata. Asadar, cei mici sunt asteptati sa surprinda organizatorii cu povesti despre primavara, asa cum este ea privita de fiecare in parte.

Concursul se desfasoara in perioada 26 martie -10 aprilie, cei 5 castigatori fiind decisi de catre reprezentantii Dragoni.ro. Anuntul castigatorului se va face in data de 26 aprilie pe site-ul Teatrului Ion Creanga, iar premiile vor fi oferite in cadrul premierei spectacolului Carolina si Poneiul.

Puteti trimite desenele fotografiate in format .jpg sau .bmp la adresa de e-mail: concurs@teatrulioncreanga.ro sau, in original, prin posta, la adresa Bd. Gheorghe Magheru, nr. 27, et. 1, in atentia Biroului Management Educational si PR. Va rugam sa mentionati urmatoarele informatii: nume, prenume, varsta copilului participant la concurs, nume parinte sau invatator, date de contact.

Mai multe informatii pe site-ul MONDOnews.ro

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (3)

 1. cristachem10 spune:

  interesant concursul de desene
  Bafta tuturor!

 2. cami_marga spune:

  frumos. pacat ca nu avem varsta potrivita ca sa participam si noi.

 3. angyciobanu spune:

  Succes participantilor!

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu