Shop

TEATRU: Ingropati-ma pe dupa plinta

31 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

Cel de-al cincilea spectacol montat de regizorul Yuri Kordonsky pe scena Teatrului Bulandra aduce în prim plan un text care s-a bucurat de un imens succes în ţara sa natală. Este povestea unei copilării marcate de absurditatea lumii adulţilor, cu o doză serioasă de umor şi poezie, într-un amplu registru de emoţii.

"Îngropaţi-mă pe după plintă", de Pavel Sanaev, este o cronică în miniatură despre dragostea unui copil pentru mama lui, despre obstacolele pe care trebuie le depăşească pentru a putea fi alături de ea, despre sentimente ce nu pot fi înăbuşite şi despre nevoia de dragoste a unei fiinţe umane prinse într-un conflict nimicitor între cele două puncte cardinale ale Universului său: Mama şi Bunica.

Premiera a avut loc pe 14 ianuarie, asa ca poti gasi piesa saptamanal in programul Teatrului BulandraSala Izvor. Distributia e alcatuita din actori a caror interpretare in aceast comedie amara i-a incantat pe criticii de specialitate: Mariana Mihut, Marian Ralea, Claudiu Stanescu, Andreea Bibiri, Marius Florea Vizante.

 

Sursa: Port.ro

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu