Tabara de tenis pentru copii

14 aprilie 2011, , Vizualizări: ...

Ajuta-ti copilul sa-si faca prieteni si sa invete sa iubeasca sportul si viata sanatoasa! Trimite-l in vacanta de primavara intr-o tabara de tenis si inot!

 

 

Tabara de Tenis de primavara are numai grupe de initiere in tenis. Functie de varsta participantilor, folosim rachete de tenis usoare, mingii mai lente si colorate, spatii de joc de mici dimensiuni, ANTRENORI ZAMBITORI si multa joaca. Prin joaca si entuaziasm, copiii invata se se bucure de sport, invata tenis si isi formeaza diverse abilitati pentru viata de adult. Copii invata sa se bucure, sa fie darnici, sa spuna multumesc, sa primeasca si sa dea feedback, sa-si prezinte ideile, sa obtina ce-si doresc negociind fara "te rooooog" si fara "ma supar".
 

 

In perioada 17 – 22 aprilie 2011 (vacanta de primavara), la Snagov copiii au acces la dotari sportive de exceptie in care combinam cursurile de initiere sau crestere a nivelului de cunoastere a tenisului  cu jocurile istete.

 

Programul zilnic al taberei il gasiti aici, iar tabara include:

 


Datele de contact ale taberei sunt: da@tabaradetenis.ro, 0746.25.25.05

Initiator si organizator al programului Tabarei de Tenis este Skill Team Training & Team Building in parteneriat cu: Centrul National Olimpic, Clubul Tenis Con, UNEFS (facultatea de sport) si HEAD 

 

Seria de tabara are maxim 24 de participanti, pretul este 1278 RON, iar detalii, fotografii si modalitatea de inscriere in tabara le poti vedea aici

Pretul nu include transportul la si de la locatia taberei.

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. claudia79 spune:

    nu am fost niciodata in tabara

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu