Shop
Ultimele 100 de articole

Sună clopoțelul pentru micii antreprenori. Târgului cu Tâlc – JUKERIA, sâmbată, în Centrul Vechi al Capitalei

21 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
jukeria

Sâmbătă, 23 septembrie, între orele 10.00 și 12.00, are loc, în Centrul Vechi din Capitală, pe str. Franceză, nr. 3, la terasa Oktoberfest, prima ediție a Târgului cu Tâlc – JUKERIA.

15 expozanți curajoși, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani s-au arătat dispuși să facă primul pas spre o carieră în antreprenoriat și să adopte un comportament responsabil față de bani.

Într-un cadru prietenos și organizat, sub atenta supraveghere și încurajare a părinților și profesioniștilor în domeniu, aceștia vor putea să vândă, să cumpere, să negocieze, să promoveze și, de ce nu, să doneze pentru cei defavorizați.

Printre lucrurile care pot fi valorificate în cadrul târgului se află obiectele demult uitate de copii, dar care continuă să aibă valoare materială: jucării, biciclete, role, accesorii sportive, cărți, exceptându-se însă hainele.

Este, așadar, momentul perfect prin care copiii vor avea posibilitatea de a experimenta o parte a teoriilor economice complexe (precum cerere și ofertă, negociere, reclamă, preț etc.) prin joacă și distracție.

Totodată, este și un prilej pentru părinți de a petrece timp de calitate cu fiii sau fiicele lor, insuflându-le valori importante de viață, dar și îndrăzneala de a crede în ei si într-un viitor mai bun.

Nu doar expozanții pot participa la eveniment. Sunt așteptați la standuri toți cei care vor să cumpere sau să susțină activitatea micilor antreprenori.

Cei care vor să afle mai multe sfaturi practice despre primii pași pe care trebuie să-i faci pentru o carieră în afaceri sunt invitați să ne vizitezi pe pagina de facebook a evenimentului: JUKERIA – Târg cu Tâlc: facebook.com/jukeria.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu