Shop

Stefan Condeescu, Premiul de Excelenta la pian la doar 6 ani

09 martie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Stefan Condeescu, Premiul de Excelenta la pian la doar 6 ani

Stefan este dovada faptului ca talentul nu tine cont de varsta, ci de pasiunea si dragostea pentru arta. A intrat in familia Boem Club de aproximativ doi ani de zile, cand a facut cunostinta atat cu chitara, cat si cu pianul. La scurt timp a decis ca modalitatea cea mai oportuna de a se exprima este prin intermediul pianului. De atunci si pana acum progresele sale au fost remarcabile.

 

In decursul anului 2011, Stefan a participat la doua concursuri destinate tinerilor pianisti. Astfel, in luna mai, Stefan s-a remarcat in cadrul Concursului National de Pian „Friends of the Piano”, unde a reusit sa impresioneze juriul format din personalitati ale muzicii romanesti prin modul in care a cantat la pian. La o distanta de doar cateva luni, Stefan reuseste sa cucereasca inca un premiu important in cadrul celei de-a noua editii a Festivalului „Prietenii Muzicii”. La competitie au participat copii din intreaga tara, cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani, care studiaza pianul fie in invatamintul de stat, fie in cel particular. In ciuda unei astfel de concurente, Stefan a reusit sa obtina Premiul de Excelenta pentru categoria 6 ani.

 

Fara indoiala, ascensiunea oricarui pianist se datoreaza pasiunii, talentului, determinarii, insa in egala masura implicarea profesorului indrumator isi pune amprenta asupra evolutiei muzicale. Inca de la prima intalnire, intre Stefan si Eleonora Andrei, profesor pian, s-a infiripat o stransa legatura de prietenie. Nora, asa cum ii spun prietenii cursanti, a vazut in Stefanut acea sclipire care trebuia valorificata.

 

Scoala de muzica Boem Club doreste sa sprijine cat mai mult tinerii si copiii talentati care isi doresc cu adevarat sa studieze muzica si sa faca performanta. Este si cazul lui Stefan, care a primit bursa de studiu Mici interpreti din partea Boem Club, ca rasplata pentru performantele sale si, in acelasi timp, ca sprijin pentru un viitor cat mai stralucit in arta pianului.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. sima spune:

    Felicitari.
    Felicitari si scolii de muzica Boem Club care apreciaza talentele si ofera burse.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu