Shop

Sporturile pentru copii fac legea la Băneasa Kids Club!

02 mai 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Sporturile pentru copii fac legea la Băneasa Kids Club!

Sâmbătă, 5 mai, toţi membrii Băneasa Kids Club sunt aşteptaţi să demonstreze ce sportivi destoinici sunt!

 

Shoppy a fost selecţionat să reprezinte Băneasa Kids Club la Concursurile Sportive. Sportul şi sănătatea sunt foarte importante pentru el: se trezeşte în fiecare dimineaţă, se spală pe dinţi, mănâncă un mic dejun sănătos şi aleargă în jurul Băneasa Shopping City. Dă ture peste ture, pentru a se pregăti.

 

Însă are nevoie de prietenii lui din Băneasa Kids Club, pentru ca antrenamentul să fie desăvârşit. Astfel, vă propune să îl ajutaţi să treacă de cele 5 probe sportive propuse pentru concurs: fotbal, alergare printre jaloane, bowling, baseball şi volei!

 

Totodată, la eveniment vor fi prezenţi şi prietenii de la World Class, centrul de fitness, alături de care copiii vor învăţa câteva exerciţii fizice, foarte folositoare pentru înviorarea de dimineaţă.

 

Sportul înseamnă loialitate, curaj şi pregătire intensă. Astfel, Shoppy şi prietenii lui vor reuşi să treacă cu bine de toate probele propuse! Sunteţi pregătiţi?

 

Mai multe informaţii despre club, despre evenimentele şi concursurile organizate, alături de fotografiile de la întâlniri, puteţi găsi oricând pe site.

 

În prima sâmbătă din fiecare lună, copiii cu vârste între 4 – 10 ani înscrişi în club îşi dau întâlnire pentru a participa la diverse activităţi interesante, ateliere şi petreceri.

 

Înscrierea în Băneasa Kids Club este gratuită şi foarte simplă. Este suficient să completaţi formularul disponibil atât la birourile de informaţii din Băneasa Shopping City, cât şi online, pe www.baneasakidsclub.ro.

 

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. anila spune:

    micii iepurasi:))..cred ca toti copii sunt fericiti in special cand li se explica toate activitatile pe care le fac ei acasa

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu