Shop

Singurul festival municipal al unei scoli de stat

18 mai 2011, , Vizualizări: ...

 

Festivalul de Teatru pentru Elevi Ferdinand I, editia a II-a, se va desfasura in perioada 26-27 mai in Sala de festivitati a scolii cu clasele I-III nr. 64 Ferdinand I.Este singurul festival municipal organizat de o scoala de stat, dar unde este permis accesul tuturor elevilor din Bucuresti ( si scoli particulare). Nu se percepe taxa la inscriere

 

Acest eveniment se afla sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei.

 
Din juriu fac parte: actorul Boris Petroff, actrita Crenguta Hariton ( Teatru CI Nottara), Horia Garbea ( Presedintele Uniunii Sciitorilor din Bucuresti), Inspector ISMB pentru Monitorizarea Curriculumului Descentralizat Mirela Mihala, Inspector Invatamantul Primar,sectoarele 1 si 2 Daniela Ionita.

 

S-au inscris: 9 trupe nivel primar, 16 trupe nivel gimnazial si 4 monologuri ( mai multe decat anul trecut!),in total 274 elevi!
Premiile sunt: Trofeul Ferdinand IPremiul I, II, III monolog si trupa primar si gimnazial, cel mai bun actor/actrita in  rol principal si secundar primar si gimnazial,  premiul pentru originalitate, cele mai frumoase costume, premiul de popularitate, cel mai bun afis.

Parteneri: ISMB, IS2, Primaria sectorului 2, Asociatia Parintilor Scolii Nr.64 Ferdinand I, Uniunea Scriitorilor din Bucuresti, Radio Itsy Bitsy.
Sponsori: Fleur de Lys, Karalis SRL, Wallmark si asteptam confirmari.

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. claudia79 spune:

    frumoase sfaturi va multumesc frumos sint folositoare

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu