Shop

Seria animata „O poveste incalcita”, incepe din octombrie, la Disney Channel

27 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
Disney Channel anunta premiera Serialului O poveste incalcita, o serie animata pentru copii, adolescenti si familiile lor, bazata pe filmul de lung-metraj de succes realizat de Walt Disney Animation Studios, pe 2 octombrie, la ora 17:00.

Disney Channel anunta premiera Serialului O poveste incalcita, o serie animata pentru copii, adolescenti si familiile lor, bazata pe filmul de lung-metraj de succes realizat de Walt Disney Animation Studios, pe 2 octombrie, la ora 17:00.

 

Actiunea se desfasoara intre evenimentele prezentate in filmul de lung metraj cu acelasi nume si inceputul filmului de scurt-metraj lansat in 2012, „Incalciti pana la adanci batraneti”. Noua serie de animatie ne-o prezinta pe Rapunzel care incearca sa se obisnuiasca cu parintii ei, regatul pe care il conduce si oamenii din Corona. Spiritul ei neinfrant si curiozitatea fireasca despre lume o determina sa realizeze ca are multe de invatat inainte de a-si accepta cu adevarat destinul regal. Rapunzel amana momentan coroana si casatoria in pregatire pentru a porni in cautarea unor aventuri epice, spre exasperarea regelui care trebuie sa accepte ca fiica lui este acum o tanara independenta. O vor insoti pe Rapunzel in calatoria ei personajele: Gheorghe Papagheorghe, amicul ei indraznet, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gasca de talhari de la Ratusca Dragastoasa si un nou personaj, Cassandra, o slujnica puternica, care devine confidenta lui Rapunzel.

 

Produs de Disney Television Animation, serialul „O poveste incalcita ” a fost realizat de veteranii in materie de animatie Chris Sonnenburg in calitate de producator executiv si regizor si Shane Prigmore in calitate de co-producator executiv si regizor de creatie. Jase Ricci („Teenage Mutant Ninja Turtles”) este story editor. Celebratul artista Claire Keane („Regatul de gheata”, „O poveste incalcita”), fiica lui Glen Keane, o legenda Disney, cel care a dirijat procesul de animatie pentru filmul de lung-metraj, a avut rolul de consultant in dezvoltarea seriei. Kevin Kliesch („Incalciti pana la adanci batraneti”) castigator al unui premiu Emmy va servi ca autor de partituri.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu