Shop

Scoala de Muzica Boem Club deschide un nou sediu in zona de vest a Bucurestiului

26 octombrie 2011, , Vizualizări: ...
Sfatulparintilor: BoemClub curs de teoria muzicii pentru copi

Incepand cu data de 1 noiembrie 2011, Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza iubitorilor de muzica de toate varstele, deschide un nou sediu  in zona Razoare. Cursurile de muzica se vor desfasura intr-o vila cocheta si primitoare, vis-a-vis de Sphera Building Center.

 

Inscrierile se pot face oricand, deoarece toate cursurile de muzica ale Boem Club sunt individuale si personalizate in functie de abilitatile muzicale ale fiecarui cursant. Programul Boem Club este unul generos, cursurile avand loc de luni pana duminica.

Spectacol Boem Club_Palatul Mogosoaia

Cursantii vor putea opta, ca si pana acum, intre cursurile de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, educatie muzicala pentru prescolari, si cor, cursuri la care au ca bonus participarea la workshop-urile de teoria si istoria muzicii.

Cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Boem Club o pot face sunand la numarul de telefon 0760 689 422, sau trimitand un e-mail la adresa office@boemclub.ro.

 

Noul sediu al Boem Club va avea sali elegante, dotate cu instrumente muzicale profesionale si aparatura de calitate, specifica fiecarui tip de curs. Insotitorii cursantilor vor avea la dispozitie o sala de asteptare dotata cu televizor, internet wireless, reviste si carti de specialitate pentru a petrece timpul cat mai confortabil si relaxant.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. claudia79 spune:

    COPII TALENTATI ESTE BINE SA FACA SCOALA DE MUZICA DACA NU AU TALENT NU ESTE BINE SA SE CHINUIE

  2. asminasmin spune:

    INTERESANT

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu