Shop
Ultimele 100 de articole

Roata Medicinei 2013-2014

25 septembrie 2013, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - vultur - acvila - freestockphotos.biz

Samanismul este o traditie a cunoasterii veche de 100.000 de ani, care odinioara a permeat toate formele de vindecare fizica sau psihica din toate culturile pana in epoca moderna.

Samanismul nu e o religie, in cele din urma e o atitudine, o disciplina personala, o stare de spirit.

Samanii au fost primii vindecatori.

 

Roata Medicinei este o cale spre cunoastere, un mod de a ‘vedea’ Universul in armonia lui, de intelegere a locului nostru specific in schema lucrurilor si de a invata despre relatia dintre aceste energii si relatia lor cu noi.

 

Aceste invataturi au ajuns la noi de la stramosii nostri samani, care le-au dobandit din experienta. Avem posibilitatea sa le testam trecand prin experientele noastre si sa le facem sa functioneze pentru noi.

 

Roata Medicinei ne aduce uneltele necesare vindecarii noastre si ne invata sa le folosim, pe parcursul unui an calendaristic, in patru module (fiecare modul cuprinzand- 3 zile-destinate vindecarii personale, 3 zile-uneltele necesare asistarii altor personae in procesul de vindecare): Modulul Sud, unde ne eliberam de povestea noastra personala, identificand trei carlige sau blocaje care ne impiedica sa traim viata pe care visam s-o traim.

 

Carligele sau tiparele sunt de obicei cauzate de traumele emotionale.

 

Odata identificate, problemele sunt transformate in surse de putere personala si ne vindeca viata.

 

Aceste rani sau amprente din viata noastra sunt pastrate in campul energetic ce inconjoara corpul fizic si sunt conectate la sistemul de chakre. In clasa de Sud invatam cum sa indepartam aceasta amprentadin campul energetic printr-un process numit “Iluminare”.

 

Cand aceste amprente sunt indepartate, viata ni se schimba! Incepem sa ne deschidem chemarii sufletului nostru.

 

Incepem sa ne construim mesa, un altar al vindecarii personale, care devine legatura medicinala sau unealta pe care o folosim pentru a lucra cu clienti. Dupa ce vom fi trecut prin Sud si ne-am eliberat de povestile personale, trecem la modulul de Vest, unde ne identficam tiparele karmice si genetice. Invatam sa desfasuram si sa extragem linia stramosilor si tiparele care nu ne mai sunt de folos.

 

Nu mai suntem tinuti sau influentati de tiparele karmice si familiale. Devenim persoane auto-referentiale, ce sunt prezente la experientele personale, fara a mai fi influentati de parerea celor din jur.

 

Ne indreptam apoi catre modulul de Nord dupa ce am curatat povestile noastre personale, genetice si karmice in Sud si Vest. Invatam sa eliberam ego-ul si sa ne ocupam locul nostru de drept in linia de vindecatori care dainuiesc in afara timpului.

 

Ne conectam la chemarea sufletului nostrum, la esenta a ceea ce suntem, unde ne permitem sa fim vazuti, nu avem nimic de ascuns. In cursul de Est, identifici proiectiile ce le-am aruncat pe cei din jur si de proiectiile pe care ceilalti le-au aruncat pe tine. Prin acest proces, putem incepe sa cream lumea in care ne dorim cu adevarat sa traim.

 

Roata Medicinei ne invata sa traim viata intr-un fel care aduce vindecare si sanatate Mamei Pamant si tuturor celor din familia nostra, prietenilor si tuturor creaturilor, fratii si surorile noastre.

 

Ne ghideaza sa pastram legatura cu Marele Mister si toate aspectele vietii.

 

Roata Medicinei este calea vindecatorului ranit, care a cunoscut rana si suferinta, a metamorfozat-o in lumina si bucurie, a devenit insasi lumina, este usor ca pana unui vultur, pentru ca s-a eliberat de trecut, de frica, de neputinte, iar acum poate sa continue sa se vindece pe sine si lumea din jurul sau.

 

Facilitatori: Catalina Broicea – psiholog, formare „Asculta-ti corpul!” cu Lise Bourbeau, medicina samanica

Cristina Dinca – formator, terapeut practicant in: Medicina Energetica Incasa,Tehnica Radianta gr.II, Pranic Healing, Cristaloterapie, Somatoterapie

 

Locatie: se va comunica celor interesati

 

Data: 17-22 octombrie Costuri/modul: 1300RON (600RON/modul Roata, 700RON/ caile de videcare/modul)

 

Pentru detalii si inscrieri: 0753012305 – Catalina; 0757712345 – Cristina cata_leu@yahoo.com; donastil@yahoo.com

 

 

Credit foto: freedigitalphotos.net

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu