Shop

Provocările Iepuraşului Kids Club

04 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - kids club - baneasa shopping city

O întâlnire de urgenţă a membrilor Băneasa Kids Club va avea loc sambătă, 7 aprilie. Motivul este unul extrem de serios: în timp ce dansa şi ţopăia de colo-colo, Iepuraşul Kids Club s-a pierdut de ceilalţi iepuraşi. Astfel, toţi copiii ce fac parte din club sunt aşteptaţi să îl ajute pe Iepuraş să îşi regăsească amicii.

 

Timp de două ore, începand cu ora 11:00, membrii vor străbate itinerarii complexe şi probe complicate, vor decora ouă şi vor asista la numere de magie toate acestea pentru a-i descoperi pe prietenii iepuraşi.

 

Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare, iar aceasta poate fi făcută pe siteul: www.baneasakidsclub.ro.

 

Mai multe informaţii despre club, despre evenimentele şi concursurile organizate, alături de fotografiile de la întâlniri, puteţi găsi oricând pe site.

 

În  prima sâmbătă din fiecare lună copiii cu vârste între 4 – 10 ani înşcrişi în club îşi dau întâlnire pentru a participa la diverse activităţi interesante, ateliere şi petreceri.

 

Înscrierea în Băneasa Kids Club este gratuită şi foarte simplă. Este suficient să completaţi formularul disponibil atât la birourile de informaţii din Băneasa Shopping City, cât şi online, pe www.baneasakidsclub.ro.

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. adelin_a spune:

    ce simpatici sunt cei mici;)) cred ca acolo e lumea lor

  2. cami_marga spune:

    ce frumos… abia astept sa crestem si noi si sa putem participa la acest tip de activitati.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu