Povestirile Ratoiului. Cele mai simpatice personaje vin de luni, 16 aprilie, la Disney Channel - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Povestirile Ratoiului. Cele mai simpatice personaje vin de luni, 16 aprilie, la Disney Channel

13 aprilie 2018, , Vizualizări: ...
povestirile ratoiului 7

Povestirile Ratoiului. Huey

povestirile ratoiului 4

  • Ar fi usor tocilar, daca nu ar fi atat de increzator si sincer.
  • Cu abilitati desavarsite de cercetas Junior Woodchuck, el este practic, pregatit si trateaza ghidul de cercetas ca pe o Biblie. Din pacate, acest ghid nu are toate raspunsurile, iar Huey este uneori pierdut in a gasi solutii logice la aventurile complet ilogice in care merge alaturi de Scrooge.

FUN FACT: Desi are o rezerva aproape infinita de aptitudini si tactici de supravietuire, ii place sa para ca stie mai multe decat cunoaste de fapt.

 

 

 

Povestirile Ratoiului. Dewey

povestirile ratoiului 5

  • Este constant ingrijorat ca este o rata normala, asa ca depune eforturi suplimentare sa arate lumii (si familiei lui) cat de exceptional poate fi cu adevarat.
  • Dewey se arunca prea repede in situatii periculoase fara sa gandeasca, doar pentru a-si dovedi abilitatile, ceea ce-l face sa fie neastamparatul dintre cei trei frati.
  • Constant suparat de restrictiile hiper-protectorului Donald, Dewey este imposibil de independent si dornic sa plece din DuckBurg pentru a se face cunoscut.

FUN FACT: motto-ul lui personal este “Mai bine sunt pedepsit pentru ca sunt eu insumi decat sa fiu laudat pentru ca sunt altcineva”.

 

 

 

Povestirile Ratoiului. Webby

povestirile ratoiului 6

  • Nepoata menajerei lui Scrooge si, neoficial, cel de-al patrulea nepot al sau, imperturbabila, mereu energica Webby si-a petrecut mare parte din viata inchisa in conacul lui Scrooge, sub privirile vigilente si hiper-protectoare ale bunicii sale.
  • A studiat fiecare aventura a lui Scrooge in cel mai mic detaliu si ia lectii de auto-aparare de la bunica ei.
  • Este aventuriera perfecta – daca ar putea trece dincolo de poarta conacului – dar nu este pregatita inca pentru viata obisnuita de dincolo.

FUN FACT: Mai mult decat orice, Webby isi doresste sa faca parte din familia lui Scrooge

 

 

Nu ratati Povestirile Ratoiului, de luni pana vineri, incapand din 16 aprilie, de la 17:00, la Disney Channel!

 

Daca vrei sa te joci cu personajele tale preferate din Povestirile Ratoiului, intra aici si vei gasi fise de activitati distractive si o plansa de colorat pentru copiii mai mici.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu