Shop
Ultimele 100 de articole

Petrecerea Verii Disney Junior te inspiră să te distrezi cu micuțul tău și să câștigi premii

30 iunie 2014, , Vizualizări: ...
disney junior

SfatulPărinților.ro și Disney Junior ți-au pregătit toate ingredientele necesare pentru a petrece cea mai frumoasă vară alături de copilul tău! Distracție, râsete, aventuri, premii…toate se află chiar aici!

Începe-ți ziua cu voie bună împreună cu micuțul tău participând la Petrecerea Verii Disney Junior în fiecare dimineață, de la ora 8:00. Personajele favorite ale micuțului tău vă așteaptă pe amândoi să vă distrați de minune împreună!  Mickey Mouse și prietenii săi, Șerif Callie, Sofia Întâi, Doctorița Plușica, Jake, Henry Dragomonstru, Julius Junior și Calimero au pregătit episoade grozave care vor constitui pentru tine o inspirație pentru a identifica idei de activități distractive cu puiul tău.

După o zi plină de distracție și petrecere, întoarce-te pe pagina noastră și povestește-ne cum Petrecerea Verii Disney Junior te-a inspirat să petreci o zi minunată cu micuțul tău. Fii creativă și inspirațională și te vom răsplăti cu premii extraordinare! O zi minunată cu copilul tău merită să fie povestită!

Așa că pregătește-te de distracție și participă la Petrecerea Verii Disney Junior! Premiile te așteaptă…

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu