Shop

Cu 2 euro la 848 îl poţi ajuta pe Vlăduţ să învingă cancerul

23 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - vladimir-stefan - sms 848

El e Vladimir, sau Vlăduţ cum îi spun toţi. Peste două luni va împlini 4 ani, iar de 6 luni încoace îndură toate tipurile de durere de la cea suportabilă, la cea cruntă, atroce, ostoită doar pentru scurtă vreme de picăturile de morfină.

Vlăduţ suferă de o formă rară de cancer al sângelui: histiocitoză nonlangerhans reticulară, cu anumite caracteristici care n-au mai fost raportate până acum (nu se regăsesc în nici un tratat de oncologie).

Încă de la 7 luni a început să fie „tratat” pentru diverse boli de piele, de la alergie, la dermatită atopică sau „complicaţii” ale dermatitei. Timpul a trecut şi niciun tratament nu a dat roade, niciun test al sângelui n-a arătat alte complicaţii, niciun medic nu a descoperit adevărata cauză. Doar un laborator din Germania a evidenţiat prezenţa unei alergii la gluten şi lapte. Cu toate măsurile de precauţie, Vlăduţ se simţea din ce în ce mai rău. Avea doar 2 ani şi primeau cu toţii o lovitură dură de la medicii spitalului Marie Curie: reticulohistiocitoză multicentrică sistemică, pancitopenie, neutropenie, hepatosplenomegalie şi enteropatie ulceronecrotică, hemoragie superioară abdominală, melenă.

 

Aici puteţi citi întreaga poveste a lui Vlăduţ.

 

Vlăduţ face tratament cu citostatice şi speră să fie salvat. Îl poate ajuta doar un transplant de celule stem. Lucrurile sunt cu atât mai complicate cu cât Vlăduţ are o grupă de sânge rară (0 RH negativ) – donator universal, însă nu poate primi decât din grupa lui.

 

Are nevoie de 198.000 de euro pentru a se trata la clinica universitară din Bonn, Germania. O parte din costuri se pot modifica, în funcţie de evoluţia stării pacientului şi usurinţa/dificultatea cu care se găseşte un donator compatibil în registrele internaţionale, distanţa pe care trebuie transportate celulele, etc.

Îl puteţi ajuta pe Vlăduţ donând 2 euro prin SMS la 848 până la 27 aprilie. Numărul este valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote.

De asemenea, puteţi dona prin Romtelecom, formând:

0 900 900 301- 10 euro/apel

0 900 900 303 – 3 euro/apel

0 900 900 305 – 5 euro/apel

*Nu se percepe TVA.

Vă mulţumim, în numele lui Vlăduţ!

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (4)

 1. ramy29 spune:

  Cat sunt de triste si dureroase soarta unor copilasi nevinovati , prin cata suferinta si incercari trebuie sa treaca si parintii . Draga Vladut , sunt multi oameni cu sufletul mare care te vor ajuta , ne rugam pentru tine sa treci cu bine peste problemele de sanatate .

 2. cami_marga spune:

  mi se rupe sufletul cand aud de asemenea cazuri. trebuie sa-l ajutam.

 3. marianaion spune:

  Trebuie ajutat, ne vom ruga pentru tine. Cand aud de asemenea cazuri mi se face pielea de gaina… numai el saracutul stie cat sufera si nu isi poate trai copilaria

 4. mamaluiluca spune:

  Doamne fereste!..nu e corect sa aiba o asa soarta tocmai un copil..foarte dureros si trist.. 🙁

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu