Shop

Minimax prezintă în luna iunie seriale mult îndrăgite de copii

31 mai 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Bobiţă şi Buburuză - Minimax

Iată cele mai îndrăgite programe Minimax.

 

 sfatulparintilor.ro - Bob Constructorul - Minimax

Bob Constructorul: Pe locuri, fiţi gata, construiţi!

Din 4 iunie, zilnic

Pe Minimax puteţi urmări pentru noile aventuri ale harnicului maistru Bob.

Timp de zece ani, Bob Constructorul a săpat şi a construit drumul către inimile a milioane de copii din întreaga lume.

Sub conducerea sa, chiar şi cele mai grele lucrări par a fi nişte distracţii în parc. Nu e de mirare că cei mai buni prieteni şi utilajele sale îl ajută cu așa mare entuziasm.

În noua serie “Bob Constructorul: pe locuri, fiţi gata, construiiţi!”, Bob accept o nouă provocare. El va redeveni un constructor modest şi va lucra la Fixham, un oraş port.

Alături de el vor fi Wendy şi întreaga sa echipă: excavatorul Scoop, macaraua Lofty, basculanta Muck, mașina de rulat Roley, malaxorul Dizzy, Scratch – copilul excavator şi basculanta Robber. Cu toţii sunt nerăbdători să înceapă treabă. Bob Constructorul ne arată de fiecare dată satisfacţia muncii bine făcută.

Dacă vrei să-l vezi pe Bob în acțiune: Pe locuri, fiţi gata, Minimax!

 

 

 

Bobiţă și Buburuză

Din 5 iunie, zilnic

Berry, băiatul-şarpe, împreună cu Dolly, fetiţa-pasăre, sunt doi buni prieteni. Ei au parte de multe aventuri prezentate de-a lungul celor 13 scurte povestioare ale seriei. Cei doi îşi fac mereu noi prieteni şi învaţă lucruri noi despre tot ceea ce îi înconjoară.

 

 

Eu şi Mia

Zilnic, din 14 iunie

Povestea care începe ca un basm cu zâne, devine realitate pentru Mia. Ea trebuie să-și găsească puterea de a salva specia unicornilor şi nu în ultimul rând întreaga lume.

Mia a început să se documenteze despre tărâmul Centopia dintr-o carte veche despre mituri, iar acum cu ajutorul portalului pregătit de tatăl ei, pășește în această lume minunată populată de elfi, unicorni şi zmei.

 

 

T-Rex Express

În fiecare weekend, de la 8:00

 T-Rex Express se concentrează asupra fascinaţiei pe care o au preşcolarii pentru dinozauri şi trenuleţe, încurajând în acelaşi timp orientările copiilor cărte ştiinţă şi istorie. Fiecare dintre episoade are o durată de 40 de minute iar în rolul principal este Buddy, un dinozaur preşcolar.

Micuţii telespectatori se pot alătura lui Buddy şi familiei sale adoptive de dinozauri într-o călătorie prin jungla preistorică, mlaştini, vulcani şi oceane pentru a descoperi elemente noi din ştiinţă, istoriei şi panteologiei.

Buddy este adoptat de familia Pterandon şi adus în cuibul lor, alături de surorile şi de fraţii săi, Tiny, Shiny şi Don. Buddy şi noua sa familie au o dorinţă nestăvilită de a învăţa totul despre diferite tipuri de dinozauri. Aşa că îmbarcă-te şi tu în trenuleţul miraculos, care le oferă ocazia micuților dinozauri de a călători şi de a explora locuri şi creaturi uimitoare.

 

 

Uki

Din 17 iunie, zilnic de la 18:50

Uki este un bebeluş, dar nu pare a fi nici fetiţă, nici băieţel. El nu poate vorbi, drept urmare singura sa modalitate de exprimare sunt sunetele, râsetele şi zâmbetele, prin intermediul cărora îi încurajează pe micuţii telespectatori să i se alăture. În aventurile sale, Uki este însoţit de prietenii săi: Ariciul, Iepuraşul, Răţuşca şi Floricelele. El este întodeauna protejat de Soare şi de Norişor.

În fiecare episod puteţi urmări câte o zi din viaţa personajului Uki, de când se trezeşte şi până merge la culcare.

 

 

sfatulparintilor.ro - Povestile lui Tatonka - Minimax

Poveştile lui Tatonka

Din 20 iunie, zilnic de la 18:35

Faceţi cunoştiinţă cu Wanji, Nunpa, Yamni şi Topa, cei patru pui de lup care trăiesc cu părinţii lor, Winyan şi Wicasa în mijlocul unei haite de lupi din câmpiile şi pădurile Americii de Nord.

Prietenul lor, bizonul singuratic – Tatonka, îi va iniţia pe aceştia într-o lume necunoscută lupilor: ei vor trebui să se desprindă de familie şi să înveţe să trăiască uneori într-un mediu necunoscut şi ostil.

Fiţi alături de ei într-o serie palpitantă de aventuri şi bucuraţi-vă de momentele lor de veselie.

 

 

Timmy

Din 26 iunie, zilnic de la 07:36

Timmy este un mieluşel adorabil dar care mai are foarte multe lucruri de învăţat. El a împlinit 3 anişori şi pentru că este singurul miel din turmă, este obişnuit să facă totul după capul lui. Acum, pentru prima oară în viaţa sa, Timmy trebuie să înveţe să se înţeleagă şi cu celelalte animale.

Năzdrăvan şi egoist, acesta trebuie să înveţe cum să împartă lucrurile cu alţi copii de vârsta sa şi să înţeleagă că şi ceilalţi au sentimente.

Fotbalist talentat, Timmy află că nu este suficient să ştii să loveşti mingea cu piciorul, ci trebuie să înveţi să o şi pasezi.

Harriet Heron şi Osbourne Owl sunt cei care conduc grădiniţa şi sunt ocupaţi până peste cap, dar Timmy alături de prietenii săi cu blăniţă îi vor ajuta.

 

 

Beethoven

Din 24 iunie, zilnic de la 19:00

Cel mai cunoscut Saint Bernard din lume, Beethoven, se întoarce pe micile ecrane într-un desen animat. Ba mai mult, spre bucuria noastră, caţelul ştie să vorbească şi ne împărtăşeşte gândurile sale năstruşnice. Desigur, el va trece şi de această dată prin multe peripeţii. Vă puteţi aştepta la o distracţie pe cinste!

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu