Milionari in idei, 11 aprilie: Hyper-Coaching for Hyper-Living, cu Bruno Medicina - Sfatulparintilor.ro
Shop

Milionari in idei, 11 aprilie: Hyper-Coaching for Hyper-Living, cu Bruno Medicina

06 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
bruno medicina

Luni 11 aprilie 2016, il avem invitat pe Bruno Medicina pentru Hyper-Coaching for Hyper-Living!

Chiar tot e in mintea ta?

Curentele actuale pentru a obtine succesul in orice domeniu au luat o intorsatura new age si incearca sa ne convinga ca aspectul mental este cel din care se trage orice: cu puterea mintii putem controla trupul, putem influenta realitate, puntem atrage bani, oameni, resurse…

Totusi, pe cat de mare poate fi puterea mintii asupra trupului, se uita deseori cat de mare este pterea trupului asupra mintii.
Daca trupul nostru este neingrijit, otravit de mancarea proasta, amortit din lispa de exercitiu, putem fi siguri ca nici mintea noastra nu poate performa la un nivel optim.

Si daca trupul si mintea nu sunt in stare buna, inevitabil asta va avea influenta negativa asupra relatiilor noastre si asupra capacitatilor noastre de a obtine un succes financiar.

Pe de alta parte, stim perfect cat de mult dificultatile financiare sau problemele cu partenerul ne pot afecta starea mentala si sanatatea.

Hypercoaching-ul – adica coaching in 4 dimensiuni, o creatie originala a lui Bruno – exact asta face: in loc sa se concentreze strict pe partea mentala, cum face coachingul traditional, tine cont ca aspectele unui om se asaza in patru dimensiuni diferite, adica fizic, mental, realtional si material.

De asemenea, hypercoachingul examineaza si imbunatateste relatiile printre aceste 4 aspecte si felul in care fiecare influenteaza direct toate celelalte, in sens pozitiv sau negativ.

Vom explora cu Bruno tehnici inedite pentru a descoperi si a folosi potentialul nostru pentru a ne aduce viata la urmatorul nivel de performanta astfel incat sa devina o adevarata „hyperliving”!

Bruno Medicina este International speaker, trainer, coach motivational, scriitor. Metodele lui sunt originale si ingenioase.
Pentru cine nu a participat data trecuta cand l-am avut invitat sau pentru cine vrea sa il revada, sfatul nostru este sa va inscrieti pentru ca o sa va schimbe viata!

Va asteptam cu drag sa invatam, sa socializam, sa ne cunoastem!

Poti sa iti faci reclama si sa iti promovezi afacerea, serviciile sau produsele. Poti imparti carti de vizita, flyere sau alte materiale promotionale.
La tombola poti oferi vouchere de reducere sau alte cadouri si ai ocazia sa iti prezinti afacerea.

Contributia de participare este 50 Ron – in care este inclusa consumatia – gustari, cafea, ceai, apa.

Pentru rezervari trimiteti SMS la 0749013347 – Cristina sau 0761145580 – Cerasela, sau mesaj FB – Milionari in Idei

Evenimentul va avea loc la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanti 50B) luni 11 aprilie 2016 de la ora 19.00.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu