Intră în Garda Felină la evenimentul Disney Junior de la Grand Cinema & More - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Intră în Garda Felină la evenimentul Disney Junior de la Grand Cinema & More

21 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
În weekendul 23 – 24 aprilie, cei mai mici fani Disney Junior sunt invitați să se bucure de o serie de activități tematice și să se fotografieze în decorul preferat de Kion și Garda Felină.

În weekendul 23 – 24 aprilie, cei mai mici fani Disney Junior sunt invitați să se bucure de o serie de activități tematice și să se fotografieze în decorul preferat de Kion și Garda Felină. Începand cu ora 14:00 (sâmbătă) sau ora 12:00 (duminică), copiii sunt așteptați în foaierul Grand Cinema & More, în zona de activităţi Garda Felină, special pregătită pentru ei!

 

În spiritul și tematica serialului de animație, copiii vor putea participa la diverse activitaţi:  vor colora, vor demonstra cât de bine îi cunosc pe membrii Gărzi Feline, vor construi măști sau, în urma face paintingului, vor intra în pielea animăluțelor favorite: Kion, fiul lui Simba,  hipopotamul super puternic Beshte, ghepardul fulgerător de rapid, Fuli sau bursucul curajos și loial, Bunga. Totodată, decorul de savană va constitui locul ideal pentru fotografii pe care cei mici le vor primi apoi în formă printată.

 

Suprizele nu vor lipsi! Concursurile, premiile, entuziasmul și emotiile vor crea atmosfera de buna-dispoziție care însoțeste toate evenimentele marca Disney Junior.

Va așteptăm cu drag în universul celor mai buni prieteni!

 

Seria animată „Garda Felină” continuă povestea lungmetrajului realizat de Disney, ”Regele Leu” urmărind aventurile lui Kion, al doilea pui al lui Simba și Nala, care este însoțit de un grup diversificat de prieteni, după ce aceștia își unesc forțele pentru a proteja Regatul Luminii. Serialul se difuzează în fiecare zi de la ora 19:30 și în reluare la orele 11:25, 14:15 și 17:15.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu