Incepe Baby Boom Show si are premii de mii de euro!

07 aprilie 2011, , Vizualizări: ...


Intre 14 si 17 aprilie, la Romaero Baneasa esti asteptat la primul Targ International destinat mamicilor, taticilor si picilor pana-n 5 ani!

Deja s-a deschis lista înscrierilor la concursurile Baby Boom Show de anul acesta, concursuri cu premii si cadouri in valoare de 15.000 de euro! O parte dintre competitii au si inceput pe site-ul evenimentului: www.babyboomshow.ro!

Atât între 14 şi 17 aprilie, în cadrul târgului de la Romaero Băneasa, cât şi înainte, pe site-ul evenimentului www.babyboomshow.ro, poţi câştiga nenumărate premii, extrem de folositoare atât pentru copii, cât şi pentru viitoarele mămici. Primul Târg Internaţional dedicat copiilor de până la 5 ani şi viitoarelor mămici pune la bătaie cadouri de 15.000 euro.
Ai de ales între competiţii precum Super Tombola „Chicco”, care îţi poate aduce o listă întreagă de produse pentru prichindelul tău sau Super Tombola „Biogenis”, care îţi oferă şansa câştigării unui set complet de recoltare de celule stem în valoare de 1000 euro.
Sute de alte produse în valoare de mii de euro pot fi obţinute la concursurile „Cum îţi alegi căruciorul?”, Tombola „Gravidei”, „Maratonul Cărucioarelor”, „Cel mai frumos zâmbet de pe facebook!” sau Tombola „Bebeluşului”.
Vizitează site-ul www.babyboomshow.ro sau înscrie-te la concursurile de pe facebook, pe pagina BabyBoomShow. Fii unul dintre câştigătorii premiilor puse la bătaie anul acesta şi vino în prima zi de târg să-ţi ridici cadoul!

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. claudia79 spune:

    frumoase sfaturi va multumesc frumos sint folositoare

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu