Iasi, 26 martie: Marsul pentru viata 2016 - Sfatulparintilor.ro
Shop

Iasi, 26 martie: Marsul pentru viata 2016

24 martie 2016, , Vizualizări: ...
Marsul pentru viata

Pro Vita Iasi, alaturi de Asociatia Studenti pentru Viata – Bucuresti, si in parteneriat cu Youth Association for personal Development and Innovative Programs Iasi si Asociatia Familia Traditionala, organizeaza la Iasi, sambata, 26 martie 2016, intre orele 13:00 si 16:00, a cincea editie a Marsului pentru Viata.

 

Mesajul pe care dorim sa il transmitem prin tema acestui an, „Pentru viata, pentru femeie, pentru familie”, este ca binele femeii insarcinate nu este opus binelui copilului pe care il poarta, ci ele se construiesc unul pe altul, si ca familia si societatea au de castigat daca sprijina femeile in perioada de sarcina, in general, si femeile aflate in criza de sarcina, in particular.

 

Orasul Iasi se alatura prin acest eveniment altor 120 de orase din Romania si Republica Moldova care organizeaza astfel de manifestari dedicate vietii.

 

Marsul pentru Viata se va desfasura, incepand cu ora 14.00, pe traseul: Piata Unirii – Str. Gavriil Musicescu – Bulevardul Independentei – Strada Elena Doamna – Strada Anastasie Panu – Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant. Organizatorii asteapta sosirea participantilor incepand cu ora 13.00 in Piata Unirii. La finalul Marsului vor avea loc o serie de discursuri care vor evidentia importanta manifestarilor pro vita in context contemporan, precum si momente artistice dedicate temei acestei editii.

 

In Moldova se vor organiza marsuri si in alte orase din judetele Iasi, Neamt si Botosani, cum ar fi: pe data de 26 martie: Pascani – ora 14:00 (Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu”), Targu Neamt – ora 13:00 (Liceul „Vasile Conta”), Piatra Neamt – ora 13:00 (Biserica „Sf. Spiridon” – Spital),  Botosani – ora 12:00 (Biserica „Buna Vestire”), Saveni – ora 13:00 (Protopopiatul Saveni), Darabani – ora 14:00 (Biserica „Sfintii Imparati Constantin si Elena”); pe data de 27 martie: Harlau – ora 16:00 (Biserica „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe”).

 

Evenimentul face parte din seria de evenimente dedicate „Lunii pentru viata – Pentru viata, pentru femeie, pentru familie”, proiect sustinut de Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iasilor, in parteneriat cu Asociatia Studenti pentru Viata, Bucuresti.

 

Mai multe detalii despre evenimentele organizate puteti gasi pe www.provitaiasi.ro, www.marsulpentruviata.ro si pe www.doxologia.ro.

 

 

Daca si tu crezi ca mama ta este speciala pentru ca a ales sa te nasca, te asteptam la Marsul pentru Viata – 2016!

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu