Shop

FILM ANIMAT: Rio

19 aprilie 2011, , Vizualizări: ...

Creatorii mega-hitului "Epoca de gheata" ne aduc de data aceasta o aventura 3D vesela, colorata, cu muzica buna, personaje simpatice cu voci celebre, care il va incanta pe copil, dar si pe tine! Blu este un papagal ara care nu a învăţat niciodată zboare şi se bucură de o viaţă confortabilă împreună cu proprietara sa şi cea mai bună prietenă a lui, Linda, în orăşelul Moose Lake din Minnesota.

Blu şi Linda află că el este ultimul din specia sa, iar pentru a salva specia trebuie plece în Rio de Janeiro, singurul loc unde mai există o femelă ara albastră. Pornesc astfel spre tărâmul îndepărtat şi exotic pentru a o găsi pe Jewel, jumătatea lui Blu. Nu după mult timp de la sosire, Blu şi Jewel sunt răpiţi de un grup de traficanţi de animale. Blu scapă, ajutat de rapida Jewel şi un grup de păsări orăşene bune de gură şi cu inimă de aur.

Acum, cu noii prieteni de partea lui, Blu va trebui găsească curajul de a învăţa zboare, de a scăpa de răpitorii care le sunt pe urme, pentru a se întoarce la Linda, cea mai bună prietenă pe care a avut-o o pasăre vreodată.

 

Titlu original: Rio

Voci: Jessie Eisenberg, Anne Hathaway, Leslie Mann, Jamie Foxx

Regia: Carlos Saldanha

Distribuit de Odeon

 

Sursa: Port.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu