Recomandări și timp liber

DVD: Dulcea pasare a tineretii

16 februarie 2011, , Vizualizări: ...

Aceasta ecranizare excelenta a piesei lui Tennessee Williams, regizata de Richard Brooks, ti va aduce acasa parfumul Erei de Aur a Hollwyood-ului, cand starurile erau staruri, filmele aveau dialoguri inteligente, povestile cinematografice nu aveau nevoie de efecte speciale ca sa te impresioneze si Paul Newman era tanar si superb!

Dulcea pasare a tineretii, este povestea chipesului Chance Wayne (Paul Newman), care nu a devenit niciodata un star la Hollywood, asa cum a visat, dar a fost intotdeauna un star pentru doamne. Acum, intors in linistitul sau orasel natal de pe Coasta Golfului, este implicat in doua relatii sentimentale: cu o fosta regina a filmului, dependenta de droguri si alcool si cu fata pe care a lasat-o in urma… in multe necazuri. Paul Newman si actrita nominalizata la Oscar pentru „Cea mai buna actrita” – Geraldine Page, impreuna cu Rip Torn si Madeleine Sherwood isi recreeaza rolurile lor de pe scena, iar Ed Begley il portretizeaza intr-un rol pentru care a castigat Oscarul pe coruptul sef politic al orasului. Filmul este ecranizarea piesei de succes semnate de Tennessee Williams, piesa care a fost un hit pe Broadway. In opera lui Williams, Chance duce o batalie cu proprii demoni, intr-o incercare disperata de a-si indrepta viata sa irosita si de a-si regasi Dulcea pasare a tineretii.

Daca iubesti filmele bune, cumpara acest DVD clasic de la magazinul Sfatul Parintilor, si fa o seara de film clasic pentru tine, omul iubit si, de ce nu? prietenii vostri.

Cuvinte cheie: ,

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu