Shop
Ultimele 100 de articole

Disney Junior lanseaza un nou serial de animatie, Henry Dragomonstru

26 iulie 2013, , Vizualizări: ...
disney junior, henry dragomonstru

Disney Junior lanseaza “Henry Dragomonstru”, o noua animatie originala 3D, dedicata prescolarilor, ceva avea premiera pe 3 august la 9:35. Serialul prezinta aventurile micutului amator de distractii in varsta de cinci ani Henry Dragomonstru, copilul mijlociu al unei familii fericite si unite– familia Dragomonstru din Roarsville.

Henry Dragomonstru este un „ghid de viata” pentru prescolari, in stilul monstrilor. Fiecare episod de unsprezece minute le prezinta prescolarilor bucuriile si necazurile vietii lui Henry in cadrul unei familii iubitoare si agitate de monstri. Entuziastul Henry le vorbeste direct telespectatorilor, impartasindu-le atat gandurile si sentimentele sale, cat si lectiile de viata pe care le-a invatat el – de la salvarea pinatei de Halloween a copiilor de monstri, pana la a o ajuta pe sora lui, Summer, sa isi dea seama ca vocea ei este frumoasa asa cum este!

Familia Dragomonstru plina de vioiciune este formata din: elegantul inventator si fratele mai mare, Cobby, parintii iubitori, Daddo si Momma, sora putin mai mare, sociabila Summer, bebelusii Ivor si Nan-Oh si Grando Dragomonstru. Fara a uita insa de cel mai bun prieten al lui Henry, Denzel Dugglewug, si toate celelalte specii de familii de monstri din Roarsville!

Ca toate programele Disney Channel, Henry Dragomonstruare la baza o programa educationala foarte riguroasa care sprijina dezvoltarea copiilor. Seria se concentreaza asupra unor teme sociale si emotionale si prezinta lectii de viata simple si incurajeaza relatiile pozitive atat in cadrul familiei cat si in comunitate.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu