Shop
Ultimele 100 de articole

Disney in Concert: Frozen, cu Orchestra Simfonica Bucuresti, Paula Seling, Dalma si George

21 aprilie 2017, , Vizualizări: ...
frozen

27 mai 2017 este data la care Sala Palatului se va transforma in „Regatul de Gheata”. Filmul va rula integral, iar toata muzica va fi cantata live de catre orchestra si cor. Pentru a doua oara intr-un eveniment Disney in Concert, Paula Seling, pentru vocea Anei, si Dalma, pentru vocea Elsei, vor incanta publicul cu “Hai afara la zapada”, “S-a intamplat”, “Dupa atata amar de vreme” sau “Asta e dragostea”. Dupa o frumoasa si reusita colaborare in trecut, cele doua soliste, indragostite de muzica Disney, vor da glas surorilor mult indragite.

Lor li se alatura George Papagheorghe, pentru melodiile cantate de Hans, Kristoff si Olaf. Versatilitatea si vocea cu totul deosebita ii vor permite artistului GEØRGE sa interpreteze in aceeasi seara trei personaje diferite.

Frozen comunicat

Paula Seling va pasi pentru prima oara in „Regatul de Gheata”, considerandu-se onorata sa reprezinte un personaj curajos cu o inima de aur asa cum este Ana. Pentru Dalma si GEØRGE, spectacolul de la Sala Palatului este o revenire in Regatul de Gheata, Dalma intepretand in trecut melodiile Elsei pentru varianta filmului in limba romana, iar GEØRGE a dublat integral personajul Hans pentru acelasi film.

Filmul „Regatul de gheata” va rula dublat in limba romana, pastrand dialogurile originale. Toate melodiile vor fi interpretate, de asemenea, in limba romana.

Evenimentul „Disney in Concert: Frozen” este un concept Disney si o productie realizata sub licenta Disney.

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu