Shop

Da mai departe din inima! De 1 iunie, fii bun cu copiii aflati in nevoie

29 mai 2014, , Vizualizări: ...
umanitar - sfatulparinitlor.ro - foter_com

1 iunie este prilej de sarbatoare si bucurie pentru toti parintii care isi iubesc copiii, vegheaza la binele si dezvoltarea lor armonioasa si le sunt alaturi mereu.

 

1 iunie este o noua ocazie de exprimare a iubirii intre parinti si copii intr-o familie normala.

Parintii dau, copiii primesc, asa functioneaza lucrurile in ierarhille familiale. Copiii primesc si se bucura ca sunt iubiti si sunt in siguranta, deci cresc frumos si echilibrat.

 

Desi pare asa de simplu, din pacate, acest echilibru nu exista pentru toti copilasii.

O vizita la un centru de plasament unde se gasesc copii de la 2 saptamani de viata pana la 16 ani nu este un prilej de a judeca pe cei ce au ales sa isi abandoneze copiii sau  nedreptatea (pe care noi o catalogam asa dar nu stim ce lectii de viata stau in spatele acestor asa zise nedreptati) care a dus ca unii copii sa fie nevoiti sa traiasca in continuare cu statutul de orfani. In schimb, este o noua ocazie sa simtim si sa manifestam iubire si compasiune si sa intelegem ca putem aduce bucurie si sprijin in inimile micutilor oricand. Cu atat mai mult de 1 iunie, ziua copiilor de pretutindeni.

 

Asociatia non profit Humanity’s Team ce apartine celebrului Neale Donald Walsch exista in peste 150 tari iar in Romania se numeste Echipa Omenirii. Echipa Omenirii este o organizatie non-profit care se implica in programe de susținere sociala pentru copiii din centrele de plasament, programe de protectia mediului si promoveaza solidaritatea.

 

Echipa Omenirii este in permanenta legatura cu peste 500 copii (de la Ciresarii, Harap Alb, Centru Crestin etc), cu sute de batrani din azile si cu zeci de familii defavorizate.

 

Pentru ca vine 1 iunie, te invitam sa aduci si tu o bucurie copiilor din centrele de plasament de care are grija Echipa Omenirii, cu aceeasi inima larg deschisa ca si cum ai oferi copilului tau.

 

Doneaza si tu pentru acesti copii atat cat poti din urmatoarele categorii: dulciuri, jucarii, rechizite sau hainute noi.

 

O poti face luand legatura cu Tudor Stoica, coordonator de proiect Echipa Omenirii la numarul de telefon 0733.825.406 sau mail stoicatudorel_rbl@yahoo.com.

Cu el vei stabili detalii pentru ca donatia ta sa ajunga la cei mici.

 

Iti multumim din inima,

Echipa Sfatulparintilor.ro

 

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu