Shop

Creste prin arta! Serile Copiilor, la Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”

13 ianuarie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - creste prin arta! Serile Copiilor, la Teatrul National de Operata “Ion Dacian”

Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” continua  proiectul „Creste prin Arta!”  si seria de activitati creative destinate copiilor. La fiecare sfarsit de saptamana, in timpul spectacolelor de la ora 19:00, in timp ce parintii se bucura de una dintre productiile teatrului, cei mici sunt asteptati la studioul pentru copii, pentru unul din atelierele de creatie „Serile copiilor”.  Deopotriva educative si distractive, atelierele sunt destinate copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani si sunt concepute pentru a facilita accesul celor mici la diverse activitati si mijloace de exprimare artistica, stimuland creativitatea si increderea in sine a copiilor, incurajandu-i sa participe la exercitii de imaginatie si socializare.

 

Atelierul de jocuri interactive

Coordonat de Oana Rusu, atelierul are ca scop cresterea capacitatii de comunicare și relaționare, printr-o serie de jocuri interactive de socializare. Copiii isi vor dezvolta abilitatile personale, inventand impreuna povesti si jucand scenete felurite, luand astfel un prim contact cu actoria si improvizatia.  In a doua parte a atelierului, copiii vor fi angajati intr-o serie de activitati plastice si de lucru manual, lucrand la proiecte individuale si de grup, pentru a exersa lucrul in echipa si a stimula creativitatea.

Copiii pot participa la acest atelier sambata 14 ianaurie, ora 19:00, in timpul spectacolului Liliacul si sambata 21 ianuarie, ora 19:00, in timpul spectacolului “Voievodul Tiganilor”.

 

Sezatoare cu fluiere si povesti, atelier de muzica traditionala

Coordonat de Beatrice si Florin Iordan, Atelierul urmareste familiarizarea copiilor cu muzica si instrumentele traditionale romanesti, oferindu-le celor mici o seara plina de povesti muzicale hazlii. Intr-o atmosfera plina de cantec si veselie, asezati in jurul stergarului plin de instrumente, copiii vor primi o scurta prezentare a acestor obiecte cu nume nemaiauzite  (fluiere, caval, cobza, tambal, dairea, dramba), pe care le vor putea incerca si cu ajutorul carora vor realiza o poveste muzicala in decorul de teatru de umbre pregatit de Beatrice.

Copiii pot participa la acest atelier duminica 15 ianuarie, in timpul spectacolului Liliacul si sambata, 28 ianuarie, ora 19:00, in timpul spectacolului “Romeo si Julieta”.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu