Shop

Copiii din Nepal au nevoie de noi și numai împreună îi putem ajuta!

10 iunie 2015, , Vizualizări: ...
Copiii ACORNS

Sunt peste 2 milioane de copii în Nepal care au nevoie de ajutorul nostru și aproximativ 5000 de școli au fost distruse complet de cutremure. Chiar dacă nu cunoaștem exact semnificația acestor cifre, ne dăm seama că sunt foarte mulți copii nepalezi triști, care așteaptă să îi ajutăm. Noi, cei 80 de copii de la grădinița și creșa ACORNS, alături de educatori, părinți și prieteni, vrem să îi sprijinim să se întoarcă la școală cât mai curând. Numai așa pot trece peste suferință, pot reintra în normal și numai așa pot spera la un viitor frumos, la care au tot dreptul.

Venițialături de noi, ajutați-ne să răspândim vestea proiectului nostru și, astfel, vom reuși să le facem o bucurie prietenilor din Nepal!

Pe 20 iunie, sub umbrela ”Împreună pentru copiii din Nepal” organizăm o petrecere cu specific britanic în marea și frumoasa noastră curte de la grădiniță (strada Popa Soare, nr. 63, sector 2, București) în cadrul căreia ne-am propus să strângem cât mai multe fonduri pentru copiii din Nepal. Avem alături parteneri de seamă de la British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), Netherland Romanian Chamber of Commerce NRCC, The Diplomat, Crowne Plaza, Radio Itsy Bitsy și vă așteptăm și pe voi, să fim împreună pentru copiii din Nepal.

Avem între 1 și 6 ani și poate vă întrebați cum vom reuși să strângem banii și cum îi vom trimite în Nepal. Banii vor fi adunați de la companiile partenere și de la adulții care vor plăti biletul de intrare la petrecerea noastră, de la cei care vor cumpăra obiectele pe care noi le-am realizat în această perioadă în grădiniță și vor licita pentru premiile oferite de sponsorii noștri. Toți banii strânși vor fi livrați către alpinistul Alex Găvan care, prin parteneriatul cu organizația Kharuna-Shechen, îi va trimite în Nepal.

Vă așteptăm pe 20 iunie, de la ora 10.30 la ACORNS Great British Garden Party să ne jucăm, să ne bucurăm și să facem un bine copiilor care au nevoie de noi! Cei care nu pot ajunge pot ajuta prin donații direct AICI .

Vă așteptăm alături de noi să creștem împreună mai buni, mai curajoși și parte dintr-o mare familie, fără granițe, dar cu aceeași dorință a-i ajuta pe copiii din Nepal să își recapete zâmbetele!

Cu zâmbet, elan și determinare,

Copiii ACORNS

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu