Shop

ControlInternet.ro – filtru de internet de ultima generatie

18 august 2011, , Vizualizări: ...

Stiati ca in Romania exista cea mai mare incidenta a hartuirilor din toata Europa? 4 din 10 copii romani sunt hartuiti pe Internet. Stiati ca internetul reprezinta o sursa de riscuri care se raspandesc intr-un ritm extrem de rapid, iar cei mai vizati de aceste pericole sunt copiii? Copiii sunt expusi unor amenintari foarte grave, ca hartuirea, furtul de date personale si pornografia.

In acest context, compania ActiveSoft (link activ catre www.activesoft.ro) a dezvoltat ControlInternet.ro (link activ catre www.controlinternet.ro), produsul romanesc de control parental care isi propune sa protejeze eficient copiii de orice pericol din mediul online.

       

Aveti la dispozitie 4 instrumente care monitorizeaza activitatea copilului dvs. pe Internet:

 1. Filtrul web

Instrumentul esential prin care ControlInternet.ro blocheaza pericolele din mediul online este o lista de 3000 de site-uri, perfect sigure pentru copil. Fiecare dintre website-urile din lista a fost verificat in detaliu si atribuit unei anumite categorii de varsta.

 

2. Filtrul de aplicatii

Prin filtrul de aplicatii, aveti posibilitatea sa restrictionati accesul la programe diferite, cum sunt mesageria instant sau jocurile PC.

 

3. Filtrul de timp

ControlInternet.ro contine un orar in care dvs. puteti seta exact intervalul de timp in care copilul are permisiunea sa utilizeze computerul. In intervalul de timp interzis, calculatorul se va stinge automat.

 

4. Administrarea la distanta

Optiunile de Control la distanta asigura administrarea contului de pe un alt computer decat cel folosit de copil, cu orice conexiune la Internet. In plus, puteti vizualiza rapoartele de activitate a copilului pe Internet.

 

Pentru detalii vizitati site-urile: www.activesoft.ro sau www.controlinternet.ro.

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. claudia79 spune:

    frumoase sfaturi va multumesc frumos sint folositoare

  2. asminasmin spune:

    BUN ARTICOL

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu