Conferintele BookLand Evolution: Cine ii inspira pe tineri azi?

15 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
Cine le insufla dorinta de a ‚face ceva’ cu viata lor? Cine le asigura acele momente revelatorii, care le ghideaza apoi pasii inspre obiectivele personale si profesionale care li se ‚potrivesc’?

Cine le insufla dorinta de a ‚face ceva’ cu viata lor? Cine le asigura acele momente revelatorii, care le ghideaza apoi pasii inspre obiectivele personale si profesionale care li se ‚potrivesc’?

Raspunsurile vin in aceasta ordine: familia, prietenii, scoala, mass media. Oare e suficient sa fii ancorat/a in cele ‚4 cercuri’? Cum ar fi sa primesti nemijlocit sfatul (si poate chiar mentoratul) unui om de succes, pe care-l admiri, dar pe care nu ai avut inca sansa sa-l intalnesti fata in fata?

 

Cu aceasta ‚oferta’ vin Conferintele BookLand Evolution, care de 4 ani strabat 23 orase, reunind tinerii si personalitatile marcante, care-i incurajeaza & motiveaza prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite in viata, povestindu-le despre provocarile care-i asteapta dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si urma vocatia! Cel mai amplu proiect sociocultural – prin seria de 115 zile de conferinte organizate anual – ofera liceenilor si studentilor o oportunitate excelenta de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu profesionisti consacrati.

 

A 4a editie a Conferintelor BookLand Evolution isi redeschide portile pentru tinerii din Bucuresti pe 18 septembrie 2017 la Academia de Studii Economice din Bucuresti (Amfiteatrul I). De luni pana vineri (18-22 septembrie ’17), in intervalul orar 14:00–16:00, vor urca pe scena 15 personalitati  pregatite sa raspunda la toate intrebarile: Dana Savuica, Mihaela Tatu, Vasile Calofir, Roxana Ciuhulescu, Florentina Opris, Tania Popa, Tily Niculae, Doina Rusti, Maria Buza, Dan Popa, Oltea Tudose, Alina Dicu, Eugen Popa, Marina Almasan si Andrei Tudose.

Intrarea la conferinte este LIBERA!

Cuvinte cheie:

Loading...
No database selected