Shop

Club Diverta: Scoala de televiziune pentru copii, la Diverta Bucuresti Mall

17 februarie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Scoala de televiziune - Diverta Mall

In perioada 17 februarie – 12 martie (in zielele de miercuri, vineri, sambata si duminica), intre orele 14:00 si 21:00, Club Diverta organizeaza scoala de televiziune pentru copii, in Bucuresti Mall.

 

Copiii vor invata cum se realizeaza o emisiune TV, iar jocul in sine ii va invata sa comunice si sa-si dezvolte inteligenta emotionala. Televiziunea este un argument, edutainment-ul este modalitatea.

O echipa de profesionisti va familiariza copiii cu sarcinile principale, apoi, acestia vor deveni operatori, regizori, producatori, corespondenti si invitati de talk-show, utilizand echipamente de televiziune reale.

Studioul Diverta TV este amenajat in fata magazinul Diverta din centrul comercial Bucuresti Mall. Conceptul este realizat de Club Diverta impreuna cu Evo Tv.

 

In aceeasi perioada, Bucuresti Mall va organiza evenimentul Kids’ Dino Dig, un concept interactiv ce simuleaza o expeditie arheologica de descoperire a fosilelor de dinozauri. O data inscrisi in echipa de paleontologi, copiii vor fi preluati de profesorii DINO care ii vor instrui in legatura cu organizarea expeditiei a carei destinatie este descoperirea unui dinozaur! De asemenea, Kids’ Dino Dig va pregati si o expozitie de fosile, documentare si informatii educative si o zona de joaca pentru copiii care nu se incadreaza la grupa de varsta necesara realizarii expeditiei.

In plus,  Clubul Diverta iti aduce reduceri instant de pana la 30%, premii saptamanale si multe alte beneficii. Cardul de membru Club Diverta se poate obtine gratuit in orice magazin sau online pe www.clubdiverta.ro

 

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. mamicadepuiut spune:

    e o sansa pentru copiii talentati

  2. ceauscc spune:

    da..pt bucuresteni..noi nici macar diverta nu mai avem pe aici:((

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu