Shop

Burse de studiu pentru copiii talentati la Boem Club

29 noiembrie 2011, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Burse de studiu Boem Club

Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica de toate varstele, vine in sprijinul copiilor talentati la muzica, prin acordarea de burse de merit.

Dupa ce anul trecut Boem Club a acordat  bursa de studiu „Mici interpreti” pentru o perioada de un an de zile Anei Maria Radu, o fetita talentata si cu multa pasiune pentru studiul pianului, anul acesta, Stefan Condeescu, in varsta de 7 ani, a primit din partea Boem Club o bursa de studiu pentru o perioada de 6 luni, perioada 15 septembrie-15 martie. Bursa include posibilitatea de a participa la cursurile de pian, teoria si istoria muzicii saptamanal

Prin acordarea acestor burse de studiu in domeniul muzicii, Boem Club doreste sa sprijine cat mai multi tineri si copii talentati, care isi doresc cu adevarat sa studieze muzica si sa faca performanta in muzica. Totodata, toti copiii care sunt selectati bursieri, vor avea ocazia sa participe la spectacolele, auditiile si concertele organizate de Boem Club, unde vor urca pe scena in calitate de interpreti. De asemenea, ei vor lucra alaturi de profesori cu experienta, absolventi de Conservator, dedicati profesiei care isi doresc la randul lor sa sprijine copiii talentati in dezvoltarea pe plan muzical.

„Boem Club intentioneaza sa implice cat mai multi copii care iubesc arta, in tainele muzicii si sa isi continuie misiunea de a fi un reper educational  muzical important pentru toti cei care isi doresc sa invete sa cante. Prin acordarea de burse de studiu unor copii cu adevarat talentati in studiul instrumentelor, consideram ca ne aducem contributia la incurajarea cat mai multor parinti in a-i implica pe copiii lor in activitati cultural-educationale, care vor contribui intr-o maniera pozitiva la conturarea personalitatii lor ulterioare”, a declarat Claudia Atanasoae, general manager Boem Club.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu