Beneficiile studiului muzicii asupra copiilor

02 august 2013, , Vizualizări: ...
Boem Club_interpret vioara

Muzica este limbajul universal, mesajul unei piese putand fi inteles cu usurinta indiferent daca ascultatorul cunoaste limba in care este cantata piesa sau nu. Totodata, muzica este o activitate cu extrem de multe beneficii in educatia si dezvoltarea copiilor. Expertii spun ca este foarte bine   sa-ti duci copilul sa faca muzica, chiar si la nivel de hobby, nu neaparat de performanta, intrucat vei observa in timp numeroase efecte pozitive asupra lui.

 

In primul rand, muzica le sporeste copiilor capacitatea de gandire, stimulandu-le parti ale creierului care se ocupa de citire, matematica si dezvoltare emotionala, nu degeaba spunandu-se adeseori ca muzica este de fapt un alt fel de matematica. Studiul muzicii le imbunatateste copiilor si memoria, prin exercitiul constant de retinere si recunoastere a notelor muzicale, a valorilor notelor.

 

Alte beneficii care fac parte din sfera dezvoltarii personale si sociale sunt acelea ca muzica ii ajuta sa relationeze, in cazul in care copiii participa la lectii de grup, la mini-trupe sau coruri si le ofera posibilitatea de a invata ce inseamna disciplina si perseverenta necesare atingerii unui scop. Pentru interpretarea unei piese in mod cursiv si corect este nevoie de studiu individual, de repetitie si exersare frecventa si nu mica va va fi mirarea cand va veti suprinde micutul exersand in camera lui rabdator, pana ii va iesi piesa cum trebuie.

 

Scoala de Vara Boem Club ofera tuturor parintilor posibilitatea de a-si aduce copiii si de a intra in lumea muzicii la preturi accesibile si cu o frecventa optima deprinderii unor cunostinte de baza pe timpul verii.

 

Pachetul Scoala de Vara Boem Club a fost conceput special pentru vacanta de vara a copiilor si se desfasoara in acest an pana la 15 septembrie. Pentru ca este vara si copii au mult timp liber la dispozitie fiind in vacanta, pachetul de lectii Scoala de Vara presupune efectuarea a minimum 2 lectii pe saptamana, pe durata unei luni.

 

BoemClub_interpret canto_m

Programul Scoala de Vara Boem Club este deja la cel de-al treilea an de desfasurare si de la an la an sunt inscrisi tot mai multi copii si adulti.  Avantajele Scolii de Vara Boem Club sunt urmatoarele: posibilitatea de a fi instruiti in tainele muzicii de profesori tineri, absolventi de Conservator, cu experienta in predare, oportunitatea de a petrece timpul liber din cadrul vacantei de vara intr-un mod relaxant, prin intermediul unor activitati educational-recreative foarte placute, posibilitatea de a studia gratuit cu ajutorul instrumentelor Boem Club, facand doar o programare in prealabil, posibilitatea de a programa lectiile de muzica in orice zi si in orice interval orar de dimineata pana seara.

 

Inscrierea pentru cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club se poate face telefonic, in intervalul 09:00-21:00, zilnic, apeland unul dintre cele doua numere de telefon: 0735.641.594 sau 0760.689.422. De asemenea, cei interesati de cursurile de muzica ale Scolii de Vara pot trimite un e-mail pe adresa office@boemclub.ro.

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu