Shop

Atelier de scriere creativa pentru copii

17 mai 2011, , Vizualizări: ...

Copiii vad viata altfel. De ce nu, ar scrie si despre ea… altfel?

 

Prin cuvinte, ei pot crea o lume frumoasa. Surprinzatoare.

 

Le trebuie doar un strop de inspiratie, o raza de talent si vointa pe masura, pentru ca minunatii de texte sa apara din sufletul lor urias.

 

De aceea, le dam sansa tuturor celor intre 8-11 ani sa exerseze placerea adevarata a scrisului, savoarea cuvintelor si libertatea de a scrie despre ceea ce isi doresc, intr-un workshop informal… departe de rigorile temelor de acasa.

 

Vom invata sa compunem scrisori ori articole sau chiar mici povesti adevarate, vom vorbi despre imaginatie si vom incerca sa descoperim “stilul personal”.

 

Nu e nimic rigid si nici complicat, sunt 75 minute pe care copilul tau le va adora. Isi va da seama din start ca se poate juca printre idei si crampeie de imaginatie, fara a se simti ingradit.

 

Daca iti surprinzi des copilul visand sa fie scriitor sau jurnalist, daca adora sa citeasca sau pur si simplu iti doresti sa-si testeze mai mult aceste abilitati, fa-i cadou acest workshop creativ… si lucrarile lui s-ar putea sa te surprinda.

 

Cele mai uimitoare creatii vor fi incurajate spre publicare si vor fi postate pe blogul workshop-ului, constituind astfel un real debut.


Le va da copiilor incredere in imaginatia lorAnca Ghinea. Laureata a numeroase concursuri de creatie, autoare a unui volum de proză scurta si inclusa in importante antologii, inclusiv in “Istoria debutului literar al scriitorilor romani in timpul scolii”, Anca Ghineaeste acum si un manuitor zilnic al cuvintelor din perspectiva publicitara.

 

“Si eu am fost un tanar condei. Mi-a placut sa scriu, iar asta a dat sens vietii mele. De aceea, pot sa spun cu mana pe inima: creez de cand ma stiu. Insa foarte important este sa descoperi sau sa iti fie descoperit talentul de creator. Din timp.
Pentru mine, din momentul in care am realizat magia cuvintelor, au aparut lucruri extraordinare: premii de creatie, articole, publicatii, lansari de carte si de antologii, directii clare de viata, dar mai ales bucuria de a sti ca poti darui lumii ceva important si frumos. Dar totul vine cu un inceput….si acum e un bun moment pentru el, pentru cei mai mici dintre noi care merita sa se exprime.”

 

Taxa de participare este 20 ron.

 

Rezervarea de locuri la: events@serendipity-tea.ro

 

http://www.serendipity-tea.ro/2011/05/workshop-de-scriere-creativa-pentru-copii/

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu