Anunt umanitar: Bebelusii abandonati din Bucuresti au nevoie de scutece

26 septembrie 2014, , Vizualizări: ...
bebelusi scutece - young initiative

Asociatia Young Initiative (AYI) participa la evenimentul caritabil „The Big Lunch”, organizat de catre Fundatia Comunitara Bucuresti, pe data de 27 septembrie 2014. Participarea Asociatiei vizeaza sprijinirea bebelusilor institutionalizati din Sectorul 4 pe partea de materiale igienico-sanitare (scutece).

Actiunea umanitara se intituleaza „Un bebelus curat este un bebelus fericit”, scopul acesteia fiind strangerea de scutece, astfel incat organizatorii sa contribuie la sprijinirea activitatii Centrului de Primire Urgenta Copil Abuzat Sector 4. In randul Centrului exista un numar foarte mare de bebelusi abandonati, iar din cauza numarului deosebit de mare de fluctuatii al numarului de copii exista momente in care stocul de scutece aflat la dispozitia institutiei este mult mai mic decat nevoile bebelusilor. Astfel, igiena micutilor poate constitui uneori o problema, deoarece fondurile alocate institutiei sunt insuficiente pentru a face fata noilor provocari. Dezvoltarea normala si sanatatea bebelusilor din centru depinde in foarte mare masura de asigurarea unei cantitati suficiente de scutece, drept pentru care ne propunem sa rezolvam pe cat posibil aceasta problema printr-o campanie de fundraising dedicata asigurarii unei cantitati suficiente de scutece in lunile urmatoare.

In cadrul campaniei, AYI pregateste impreuna cu Trattoria Buongiorno un pranz literar caritabil. Cei care vor lua masa sambata, pe 27 septembrie, la Trattoria Buongiorno Victoriei (din cadrul Grupului City Grill), vor avea parte de o surpriza cu aroma literara si posibilitatea de a rasfoi carti despre hobby-uri. In intervalul 11:00 – 17:00, toti oaspetii restaurantului vor avea acces la o biblioteca improvizata cu sprijinul Bibliotecii Metropolitane Bucuresti (BMB), iar in intervalul 15:00-16:00, Gabriela Toma, reprezentanta BMB va fi prezenta la pranz, facilitand evenimentul literar.

Cei care isi doresc sa sprijine activitatea Asociatiei pot dona pe platforma Galantom sau direct la Impact Hub Bucharest, pe 27 septembrie, unde Asociatia Young Initiative va fi prezenta cu un stand de mancare pregatit de voluntari.

Un leu donat inseamna un scutec cumparat, iar obiectivul pentru acest eveniment il reprezinta achizitionarea de 12.000 de scutece, care sa acopere nevoile centrului beneficiar pentru o perioada de 6 luni.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu