Antonia, Alex Velea, Anda Adam și multe alte vedete s-au distrat alături de copiii lor la aniversarea parcului Miramagica

20 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
ela-craciun-aniversare-miramagica-2-ani

Numeroase vedete din showbiz au petrecut o seară de neuitat, alături de copiii lor, în parcul Miramagica, sărbătorind doi ani de existență a celebrului loc de distracții din Herăstrău.

Antonia și Alex Velea au sosit la evenimentul aniversar alături de băiatul lor cel mare, Dominic.

Anda Adam și soțul ei, Sorin, s-au jucat alături de fetița lor, Evelin, bucurându-se de atracțiile parcului de distracții.

antonia-alex-velea-miramagica-aniversare-2-ani-3anda-adam-aniversare-miramagica-2-ani

Ela Crăciun a fost însoțită de cei doi copii ai săi, Alesia și Alex, precum și de alți 10 prieteni ai acestora.

Șerban Copoț și soția lui, Ada, le-au oferit celor doi băieți ai lor, Tedi și Alexandru, momente de neuitat în atracțiile locului de joacă.

La fel au procedat cu copiii lor și Ducu Ion și Ioana Blaj, Patrizia Paglieri, Vica Blochina, Andreea și Laura de la Amadeus, Marius Elisei, Andreea Perju, Bianca Ioniță, Kinga Varga, Simona și Rareș Dragomir, în timp ce DJ Wanda și Sylvia au retrăit, la rândul lor, momentele copilăriei bucurându-se de toate atracțiile parcului.

docu-ion-ioana-blaj-aniversare-miramagica-2-ani amadeus-aniversare-miramagica-2-ani

Invitații au petrecut trei ore de neuitat, timp în care s-au urcat în marea roata Miramagica, de unde au admirat Bucureștiul de la înălțime, au condus mașinuțele și bărcuțele tamponabile, au sărit pe salteaua elastică, s-au învârtit în caruselul Tornado, s-au plimbat cu trenulețul Funny Express, au concurat la Derby si au simțit ce înseamnă să sfideze gravitația în turnul Spark.

Alex Velea a fost invitatul special al evenimentului și a susținut un concert care a inclus cele mai cunoscute piese ale sale. La finalul concertului, artistul a cântat “La Mulți Ani”, timp în care pe scenă a fost adus tortul aniversar, format din 300 de acadele, pe care Alex le-a împărțit ulterior copiilor prezenți la concert.

 

dj-wanda-aniversare-miramagica-2-ani serban-copot-aniversare-miramagica-2-ani

În parcul Miramagica, situat în parcul Herastrau, intrarea din Soseaua Nordului, copiii, dar și cei mari, se pot distra în fiecare zi, bucurându-se de atracțiile speciale: roata Miramagica, turnul Spark, Derby, mașinutele tamponabile Bumper Cars, caruselul Tornado, zona de sărituri pe saltele Jump Jump, trenulețul de poveste Train Express, precum și bărcuțele tamponabile Bumper Boats.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu