Shop

Ajută-ne s-o ajutăm pe Bibi!

19 iunie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparinitlor.ro - Bibi - Bianca Codreanu

Ea este Bibi (Bianca Codreanu), o fetiţă care, la numai 5 ani, a fost operată pe creier şi diagnosticată cu cancer. Acum, Bibi se află internată în Secţia de Onco-Pediatrie a spitalului Fundeni.

 

sfatulparintilor.ro - Targ de jucarii pentru Bibi

 

În sprijinul ei, conducerea Grădiniţei nr. 154, împreună cu părinţii copiilor din grădiniţă organizează un Târg de Jucării. Acţiunea se va desfăşura joi 21.06.2012, ora 18:00, în Parcul Brâncuşi, Sector 3.

 

Copiii Grădiniţei 154 au donat din jucăriile lor, iar joi 21.06.2012, vor merge împreună cu părinţii şi cu doamnele educatoare în Parcul Brâncuşi, unde le vor oferi spre vânzare. Toate câştigurile obţinute urmează să fie donate colegei lor aflate în suferinţă.

 

Pentru promovarea evenimentului, colegii lui Bibi au împărţit fluturaşi în parcurile Al. I. Cuza, Brâncuşi, precum şi în alte parcuri de pe raza sectorului 3, prin care îndeamnă părinţi şi copii să vină la Târgul de Jucării din Parcul Brancuşi.

 

Cu mesajul „Ajută-ne s-o ajutăm pe Bibi!” îi invităm şi pe cei mici şi pe cei mari să cumpere de la Târgul de Jucării şi le promitem că nu vor regreta. Vor avea satisfacţia de a face o faptă bună şi, în acelaşi timp, vor pleca acasă cu jucăria aleasă.

 

Pentru donaţii:

Titular cont: CODREANU MIRCEA

BCR – CONT IBAN – RO02RNCB0079050157440002 – EUR

BCR – CONT IBAN – RO29RNCB0079050157440001 – LEI

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu