2016 Shakespeare School Essay Competition: Mai ai doua saptamani sa accepti provocarea

by Sfatul Parintilor | 14/03/2016 20:07

Vrei sa exersezi engleza la ea acasa? Mai ai doua saptamani sa te inscrii, GRATUIT, la concursul “Shakespeare School Essay Competition”. Poti intra in competitie daca esti elev de gimnaziu sau liceu, cu varsta intre 11 si 20 ani. Daca te afli printre marii castigatori, ai sansa sa experimentezi viata intr-un campus universitar britanic si sa studiezi limba engleza la cele mai inalte standarde.

 

Tema acestei editii este: #thegenerationgap

 

Ce ai de facut? Scrie un text original in limba engleza prin care sa raspunzi la intrebarea ce pot invata adultii de la generatia ta? Inscrie, apoi, eseul pe site-ul shakespeare-school.ro[1], pana pe 30 martie 2016.

 

Autorii celor mai bune 30 de eseuri sunt invitati in etapa a 2-a a competitiei: interviul cu profesorii Shakespeare School, in urma caruia se stabileste ierarhia finala. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Festivitatii de premiere, care va avea loc in Bucuresti, in luna iunie 2016.

 

Premiile concursului Shakespeare School Essay Competition sunt in valoare totala de peste 5.000 de euro: doua tabere in Marea Britanie, cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examenele Cambridge, carti, dictionare si multe alte surprize.

 

Concursul este inclus in Calendarul Activitatilor Educative al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

 

Ambasadorul celei de-a 8-a editii „Shakespeare School Essay Competition” este Andy Szekely – speaker, trainer, autor si antreprenor. Rolul sau este acela de a oferi participantilor un exemplu personal si profesional de perseverenta, gandire creativa si performanta sustinuta prin pasiune.

 

Mai multe detalii despre tema si regulament se gasesc pe pagina competitiei, aici.[2]

 

Endnotes:
  1. shakespeare-school.ro: http://www.shakespeare-school.ro/essay-competition-despre-concurs/inscrie-te/
  2. aici.: http://www.shakespeare-school.ro/essay-competition-despre-concurs

Source URL: https://sfatulparintilor.ro/recomandari-si-timp-liber/2016-shakespeare-school-essay-competition-mai-ai-doua-saptamani-sa-accepti-provocarea/