14-15 mai: Tech4Kids, prima expozitie interactiva de tehnologie pentru prescolari - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

14-15 mai: Tech4Kids, prima expozitie interactiva de tehnologie pentru prescolari

12 mai 2016, , Vizualizări: ...
Tech4Kids1

Gradinita Teko Kindergarten organizeaza, in weekendul 14-15 mai, Tech4Kids, prima expozitie interactiva de tehnologie pentru prescolari, care va avea loc in incinta hotelului Caro in intervalul 10:00-18:00.

 

Tech4Kids se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre trei si sase ani si inseamna doua zile de distractie in timpul carora cei mici pot participa la peste 40 de activitati practice cu 100 de tehnologii diferite. Participarea la eveniment, la care sunt asteptati peste 1.000 de parinti si copii, este gratuita si se face pe baza inscrierii pe site-ul www.myteko.com/tech4kids.

 

Prima expozitie interactiva de tehnologie pentru prescolari include cinci zone in care copiii vor interactiona cu tehnologia, in toate formele ei: The Workshop Area, The Free Play Area, The Do It Yourself Area, The Testing Area si The Expo Area, iar printre „vedetele” Tech4Kids se numara robotii Dash & Dot, Ozobot, Osmo, BB8 si Makey Makey, dar si gadgetul Google Cardboard.

 

 

The Workshop Area

In cadrul workshopurilor care vor fi sustinute in The Workshop Area, cei mici vor fi provocati sa monteze si sa programeze roboti, sa construiasca circuite, sa experimenteze ochelari de realitate virtuala si sa descifreze puzzle-uri 3D.

 

 

 

The Free Play Area

Copiii vor fi incantati sa descopere playgroundurile interactive ale The Free Play Area, unde vor putea, cu ajutorul unor caramizi de marime naturala, sa faca o constructie 3D, si unde vor avea ocazia sa testeze un circuit pitagoreic si sa mearga pe apa intr-un bazin non-newtonian.

 

 

 

The Do It Yourself Area

The Do It Yourself Area este o zona de bricolaj creativ, in cadrul careia cei mici isi vor construi singuri o jucarie pe care o vor lua acasa: mai intai, vor primi kituri cu piese, apoi vor slefui lemnul si vor folosi bormasina, dupa care vor intra in marea aventura a personalizarii!

 

 

 

The Testing Area

Si Testing Area este tot o zona de bricolaj, dar una cu totul si cu totul speciala, unde copiii vor crea piese care, unite, vor forma o constructie uriasa! La finalul celor doua zile de Tech4Kids, constructia rezultata va fi amplasata in centrul expozitiei.

 

 

The Expo Area

The Expo Area este o zona de experimentare si de informare despre gadgeturi, device-uri educationale, drone, imprimante 3D si multe alte aplicatii care le vor permite celor mici sa interactioneze cu tehnologia intr-un mod distractiv.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu