Ultimele

Cele mai scumpe virginitati. Cat au cerut fetele care si-au vandut virginitatea pe net

cele mai scumpe virginitati - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - young-girl-531252_1920

Alina Percea

alina percea

Si romanca Alina Percea de 18 ani a folosit aceeasi reteta pentru a obhtine bani pentru scoala. Femeia si-a vandut virginitatea pentru 8.800 de lire streline unui om de afaceri din Italia. Pentru a-si doveni virginitatea, romanca a fost supusa la doua controale medicale inainte de marele eveniment.

Raffaella Fico

RAFELLA FICO

In 2009, fotomodelul Italian Raffaella Fico si star al reality-show-ului Big Brother Italia 2008, si-a scos la licitatie virginitatea pentru a-si putea cumpara o casa in Roma si sa poata lua lectii de actorie. Ea a jurat ca n-a avut niciodata un iubit. Fisco a promis ca va renunta la lenjerie in schimbul a 1.800.000 milioane dolari: „Daca cel care va castiga licitatie nu-mi place, voi bea un pahar de vin si voi uita toata afacerea”.

Catarina Migliorini

catalina-migliorini

In 2012, o studenta din Brazilia si-a scos pe net virginitatea, suma de pornire fiinn stabilita la 780.000 de dolari. Castigatorul a fost un barbat Natsu din Japonia care a avut de luptat cu 2 americani si un italia. Tanara a insistat ca nu este prostituata si ca face asta doar pentru a atrage atentia asupra saraciei din lume. De asemenea, Catarina a promis ca banii obtinuti vor fi folositi pentru a construi case pentru familiile sarace din orasul sau natal.

foto: Pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 6 septembrie 2023